Chery'nin En Uzun SUV'u: Fulwin T10 PHEV’in özelliklerine hayran kalacaksınız

Chery'nin En Uzun SUV'u: Fulwin T10 PHEV’in özelliklerine hayran kalacaksınız
GİRİŞ

Chery, Türkiye'de büyük bir başarı yakalayan Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerinin ardından şimdi de en uzun versiyonu olan Fulwin T10 PHEV'i tanıttı.

Türkiye otomobil pazarında fırtınalar estiren Chery, yeni elektrikli SUV modeli Fulwin T10 PHEV ile göz kamaştırıyor. Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro gibi modellerle pazarda sağlam bir yer edinen Chery, şimdi de Fulwin T10 PHEV ile iddiasını artırıyor.

Bu devasa SUV, markanın şimdiye kadar sunduğu en uzun versiyon olma özelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

fulwin-t10-phev-1.jpg

ELEKTRİKLİ DEVRİMİN YENİ YÜZÜ

Chery’nin elektrikli araç serisine eklediği Fulwin T10 PHEV, büyük boyutları ve üstün özellikleriyle öne çıkıyor. Geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan ve Tiggo 9’un PHEV versiyonu olarak bilinen Fulwin T9’un devamı niteliğindeki bu model, 2820 mm’lik dingil mesafesiyle hem Tiggo 9 hem de Fulwin T9 ile aynı platformu paylaşıyor. Ancak 4850 mm uzunluğu, 1930 mm genişliği ve 1712 mm yüksekliği ile Fulwin ailesinin en büyük üyesi olmayı başarıyor.

Fulwin T10, beş ve altı koltuklu konfigürasyon seçenekleri sunarak farklı kullanıcı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Aracın ağırlığı ise donanım seviyesine göre 1935 kg ile 2069 kg arasında değişiyor.

fulwin-t10-phev-3.jpg

TASARIM VE FİYATLANDIRMA

Fulwin T10, Fulwin serisinin ikonik çizgilerine çağdaş bir yorum getiriyor. Daha dikey bir ön ızgara tasarımı ve ICE araçlara özel açık bir ön ızgara seçeneği ile ön ucu T9 modeline benzemektedir. Fulwin T10, 15 Mayıs'ta ilk kez kamuoyuna tanıtılacak ve Pekin Otomobil Fuarı'nda sergilenecek. Fiyatların 800 bin lira ila 1 milyon lira arasında değişmesi bekleniyor.

KAYNAK: UŞAK HABER