Rüya gibi özellikleri ve şoke eden fiyatı ile 2024 Audi Q7 göz kamaştırıyor

Rüya gibi özellikleri ve şoke eden fiyatı ile 2024 Audi Q7 göz kamaştırıyor
GİRİŞ

Audi, 2024 model Q7’yi görücüye çıkardı. Q7 SUV, yeni tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile lüks araç tutkunlarını cezbediyor. Araç lüks olmasının yanında fiyatıyla da şaşırtıyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen'in lüks odaklı markası Audi, bugün düzenlediği bir basın toplantısıyla 2024 model olarak satışa sunulacak Q7'yi tanıttı. Markanın devasa SUV'u, Audi tutkunlarını her zamankinden daha fazla büyüleyecek bir makyaj ve teknik iyileştirmelerden geçmiş görünüyor. Araç birkaç ay içinde Avrupa pazarına girdiğinde en üst düzeyde lüks sunmaya devam edecek.

2024-audi-q7-1.jpeg

YENİ TASARIM

Audi, Q7’de çok önemli değişiklikler yaptı. Ön ızgara, bal peteği şeklinde yenilendi. Alt havalandırmalar da değişti. Farlar, HD Matrix teknolojisine sahip oldu. Lazer destekli ve özelleştirilebilir farlar, sürüş konforunu artırıyor.

Arka kısımda da ufak tefek değişiklikler var. Arka aydınlatmalar, yeni bir görünüme kavuştu. Egzoz çıkışları, daha büyük oldu.

2024-audi-q7-2.jpeg

YENİ TEKNOLOJİ

İç tasarımda çok fazla değişiklik yok. Tam dijital gösterge ekranı ve iki dokunmatik ekran, Q7’nin kalitesini yansıtıyor. Yazılım kısmında ise yenilikler var. Audi, bilgi-eğlence ekranına üçüncü taraf uygulamaları yüklemeye izin veriyor. Spotify gibi uygulamalar, telefona ihtiyaç duymadan kullanılabiliyor.

2024 Audi Q7, birkaç ay sonra Avrupa’da satışa çıkacak. Fiyatı, 79.300 euro olarak belirlendi. Yenilenmiş Q7’nin ülkemize ne zaman geleceği ise şu an için belli değil. Bugün en ucuz Q7, 7.6 milyon TL.

KAYNAK: UŞAK HABER