Uşak 64 Belediye Gençlikspor 3 puan için mücadele edecek

Uşak 64 Belediye Gençlikspor 3 puan için mücadele edecek
GİRİŞ

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda yer alan Uşak 64 Belediye Gençlikspor, çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Maç yarın oynanacak.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor 6 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de 1 Eylül Stadı’nda Antalya Deniz Kadın Spor ile karşı karşıya gelecek.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, geçen hafta deplasmanda Denizli Sultanlar Spor ile oynadığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, rakibinin üç golüne engel olamadı ve sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla 4 puanda kalan Uşaklı kadın futbolcular için bu maç çok önemli.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Yarınki maçın hakemleri de açıklandı. Uşak il hakemi Zekeriya Torlak, maçın orta hakemi olarak görev yapacak. Torlak’ın yardımcıları ise, Uşak il hakemleri Serhat Arkaç ve Şebnem Karakaş olacak.

Uşaklı futbolseverler ve Uşak 64 Belediye Gençlikspor taraftarları, yarınki maçı heyecanla bekliyor. Uşak 64 Belediye Gençlikspor alacağı galibiyetle yoluna devam etmek istiyor.

UŞAK 64 BELEDİYE GENÇLİKSPOR’UN LİGDEKİ DURUMU

Uşak 64 Belediye Gençlikspor’un da içinde olduğu Kadınlar 2. Ligi B grubu puanlarına bakıldığında, Uşak temsilcisinin 4 puanla 5. Sırada olduğu görülüyor.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor oynamış olduğu 4 maçtan 1 galibiyet 1 de beraberlikle ayrıldı. Takımın eksik 1 maçı bulunuyor. 7. takımdan oluşan B grubunda Uşak 64 Belediye Gençlikspor 5. sırada ama 2. sırada yer alan Antalya Deniz Kadın Spor'u yenerse 4. Sıraya yükselebilir.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, Antalya Deniz Kadın Spor’u yenerek, hem puanını artırmak hem de taraftarına sevinç yaşatmak istiyor. Antalya Deniz Kadın Spor ise, Uşak’tan galibiyetle dönerek, liderlik yarışını sürdürmek hedefinde.

KAYNAK: UŞAK HABER