Uşak 64 Belediye Kadın Futbol Takımı yarın Afyon İdman Yurdu’yla kozlarını paylaşacak

Uşak 64 Belediye Kadın Futbol Takımı yarın Afyon İdman Yurdu’yla kozlarını paylaşacak
GİRİŞ

Türkiye Kadınlar 2. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı ligin 2. haftasında, yarın evinde çok zorlu bir maça çıkacak.

Türkiye Kadınlar 2. Ligi geçtiğimiz hafta başladı. A, B, C ve D grupları olmak üzere toplam 4 grupta maçlar yapıldı. Uşak 64 Belediye Gençli Spor B grubunda mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçından 1 puan ile dönen takım şimdi gözünü yeni maça çevirdi.

Uşak ekibi, Afyon İdman Yurdu Gençlik Spor ile 3 Aralık Pazar günü saat 12.00’de önemli bir karşılaşmaya çıkacak. İşte takımların son durumu ve sıralamaları…

İKİ TAKIM DA İLK MAÇLARINI KAZANAMADI

Türkiye Kadınlar 2. Ligi B Grubu’nda ilk hafta çok ilginç çekişmelere sahne oldu. Maçların hiçbirinde kazanan olmadı. Henüz maç yapmamış olan 7 Eylül Gençlik Spor dışında diğer tüm takımlar berabere kaldı. Maçlarda yenen de yenilen de yok.

Uşak 64 Belediye, geçen hafta deplasmanda Genç Ülkümspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Afyon İdman Yurdu ise evinde Nazilli Belediyespor ile 0-0 berabere kalmıştı. Bu sonuçların ardından Uşak 64 Belediye 1 puanla ve averajla 3. sıraya yerleşirken hemen peşinden Afyon İdman Yurdu yine 1 puan ile 4.lüğe yerleşti.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

3 Aralık Pazar günü saat 12.00’de Bir Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri de açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, maçın orta hakemi olarak Tayfun Özçelik’i atadı. Özçelik’in yardımcılıklarını ise Kazım Tuna Demir ve Rabia Özen yapacak.

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor Kadın Futbol Takımı, yarın ezeli rakibi Afyon İdman Yurdu ile kritik bir maça çıkacak. Uşak Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla, tüm Uşaklıları takımlarına destek olmaya çağırdı.

KAYNAK: UŞAK HABER