Uşak 64 Belediye Gençlikspor Genç Ülküm Spor’u gözüne kestirdi

Uşak 64 Belediye Gençlikspor Genç Ülküm Spor’u gözüne kestirdi
GİRİŞ

Uşak 64 Belediye Gençlik Spor ile Genç Ülküm Spor Kulübü karşılaşacak. Takım son maçın morali ile bu maçı da kazanmak istiyor.

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden Uşak 64 Belediye Gençlikspor, Genç Ülküm Spor Kulübü’nü kendi evinde ağırlayacak.

Son maçında 14 gol atan ve rüzgarı arkasına alan Uşak ekibi Genç Ülküm Spor’u da yenerek üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Takımın hedefinde Genç Ülküm Spor var.

MAÇ NE ZAMAN?

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 27 Ocak 2024 tarihinde saat 12.00’de Huzurkent Altyapı Tesisleri’nde Genç Ülküm Spor Kulübü ile karşılaşacak. Bu maç, Kadınlar 2. Lig’de önemli bir mücadele olacak.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda yer alıyor. Uşak ekibi, sezonun ilk yarısının son maçında Antalya Deniz Kadın Spor ile 1-1 berabere kalmıştı. 2. yarının ilk maçında ise Nazilli Belediyespor’u 14-1 yendi.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, grupta 8 puanla 4. sırada bulunuyor. Aynı puana sahip olan Genç Ülküm Spor Kulübü ise averajla 5. sırada yer alıyor.

14-1’LİK SKORLA NAZİLLİ BELEDİYESPOR’U EZİP GEÇTİ

4. haftanın ertelenen maçında Nazilli Belediyespor ile karşılaşan Uşak ekibi, rakibini 14-1 gibi tarihi bir skor ile mağlup etmişti. Uşak 64 Belediye Gençlikspor, bu galibiyet ile puanını 8’e yükseltti ve averajla 4. sıraya yerleşti. Ayrıca atılan 14 gol de ileriki dönemlerde değerlendirmeye alınacak averaj ile alakalı çok güzel bir avantaj oldu.

Bu galibiyet hem Uşak 64 Belediye Gençlikspor’a büyük bir moral, hem de rakiplerine göz dağı verdi. Takım bundan sonraki maçlarını da kazanarak üst sıraları hedefliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER