Biz hezimet bir zafer: Uşak 64 Belediye fark attı, Uşakspor fark yedi!

Biz hezimet bir zafer: Uşak 64 Belediye fark attı, Uşakspor fark yedi!
GİRİŞ

Uşak’ta hafta sonu hem kadın hem erkek futbol takımının mücadeleleri vardı. Kadın futbol takımı tarihi bir farkla galibiyet alırken Uşakspor yenilgi serisini sürdürdü.

Hafta sonu Uşak 64 Belediye Gençlikspor Nazilli Belediyespor ile; Uşakspor ise Düzcespor ile karşı karşıya geldi.

Uşaklıların takip ettikleri maçlarda kadın futbol takımı yüzleri güldürürken Uşakspor farklı yenilgi alarak kötü gidişatını sürdürdü. İşte maçlarla alakalı detaylar.

usak-64-belediye-2.jpg

UŞAK 64 BELEDİYE GENÇLİKSPOR TARİH YAZDI

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda Nazilli Belediyespor’u 14-1 yendi. Maç, 4. haftanın ertelenen mücadelesi olarak oynandı.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor, sezonun ilk yarısının son maçını Antalya Deniz Kadın Spor ile beraberlikle tamamlamıştı. 2. yarının ilk maçında ise rakibine gol yağdırdı. 1 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta 14 gol atan Uşak ekibi, sahadan 14-1 galip ayrıldı.

Maçın hakemi Uşak bölgesinden Hüseyin Sarıkan’dı. Yardımcı hakemler ise Şebnem Karakaş ve Rabia Özen’di. Uşak 64 Belediye Gençlikspor, bu sonuçla grupta 8 puanla 4. sırada yer aldı.

usak-64-belediye-1.jpg

UŞAKSPOR, DÜZCESPOR’A FARKLI YENİLDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında Düzcespor’a konuk oldu. Uşakspor, ligin son sırasında bulunuyordu. 17 futbolcusuyla yollarını ayıran Uşakspor, maça alt yapıdan gelen oyuncularla çıktı.

Düzcespor, maçın ilk yarısında 5 gol atarak farkı açtı. İkinci yarıda da bir gol daha bulan Düzcespor, maçı 6-0 kazandı. Düzcespor’un gollerini Alişan Durmuş, Şahin Şafakoğlu ve 4 golle Zahit Fındık attı.

Düzcespor, bu galibiyetle ligde 6. sıraya yükseldi. Uşakspor ise 16. mağlubiyetini aldı. Uşakspor, ligde 5 puanla son sırada kaldı.

KAYNAK: UŞAK HABER