Uşakspor, Derincespor hezimetinden sonra Amedspor’la karşılaşacak

Uşakspor, Derincespor hezimetinden sonra Amedspor’la karşılaşacak
GİRİŞ

Uşakspor’da küme düşme tehlikesi büyüyor. Takım için artık yapılabilecek son hamleler. Amed ile karşılaşacak Uşakspor’un galibiyetten başka çaresi yok.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, 24. haftada kendi sahasında Derincespor’a 7-1 gibi farklı bir skorla yenilmişti. Uşakspor, bu mağlubiyetle son sırada kalmaya devam etti.

Uşak temsilcinin yeni rakibi Amedspor oldu. Ligde istediğini bir türlü elde edemeyen takım için umutlar artık bitmek üzere. Takımın son maçının detayları ve önümüzdeki hafta oynayacağı maçın tarih ve saat bilgisi haberimizde.

SON MAÇINDA AĞIR YENİLGİ ALDI

Geçen hafta Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanan ve saat 14.00’te başlayan Uşakspor – Derincespor maçında hiçbir varlık gösteremeyen Uşakspor ağır bir yenilgi aldı.

Uşakspor, bu maçta kalesinde 7 gol görerek taraftarını hayal kırıklığına uğratmaya devam etti. Kendi evinde ve seyircisi önünde yenilen Uşakspor, küme düşme hattından uzaklaşamadı ve artık kümeden düşmesine kesin gözle bakılıyor.

25. HAFTA MAÇINDA AMED İLE OYNAYACAK

Son almış olduğu yenilgi sonrasında Uşakspor, 5 puan ile ligin son sırada kalmaya devam ediyor. Uşakspor, bir önceki hafta da deplasmanda oynadığı maçta İskenderunspor’a 4 - 1 yenilmişti. Uşakspor, 25. hafta maçında 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00’de Amed ile karşı karşıya gelecek. Uşakspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER