Uşakspor, evinde Derincespor’a farklı yenildi! Kötü gidişat sürüyor…

Uşakspor, evinde Derincespor’a farklı yenildi! Kötü gidişat sürüyor…
GİRİŞ

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta aradığını bulamayan Uşakspor, evinde oynadığı son maçta da ağır bir yenilgi aldı. 7 gol yiyen takımın attığı 1 golün hiçbir anlamı olmadı.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada bulunan Uşakspor, 23. haftada evinde Derincespor’a 7-1 mağlup oldu.

Uşakspor, kendi kalesine de gol atarak taraftarını üzdü. Derincespor ise bu galibiyetle puanını 22’ye çıkardı. Maçla alakalı bilgiler ve önümüzdeki haftanın programı haberimizde.

UŞAKSPOR’UN TEK GOLÜ YETMEDİ

Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanan 23. hafta maçı saat 14.00’te başladı. Derincespor maça çok hızlı başladı ve daha 12. dakikada Taha Aydınlı’nın golü ile 1 - 0 öne geçti. Uşakspor, 37. dakikada kendi kalesine gol attı ve fark da böylece ikiye çıkmış oldu. Arından Derincespor sahada fırtına gibi esti ve ilk yarıda Okan Baydemir, Ömer Faruk Çalışkan, Berat Genç ve Erdi Şehit’in peş peşe gelen golleri ile skoru bir anda 6-0 yaptı. Bu skor ayrıca maçında ilk yarısının sonu oldu.

İkinci yarıda Uşakspor, 48. dakikada Mahmut Yiğit Türkmen’in golü ile farkı 5’e düşürse de bu umut takıma yetmedi. Derincespor, 85. dakikada Ege Özkayımoğlu’nun golü ile farkı yeniden 6’ya çıkardı ve skoru da belirledi. Maç 7 - 1 sona erdi. 7 gol yiyen Uşakspor, son sıraya demir atarken küme düşme hattından bir adım bile uzaklaşamadı.

AMED İLE KARŞILAŞACAK

Bu sonuçla Uşakspor, 5 puanla grubun son sırasında kaldı. Derincespor ise 22 puana yükseldi. Uşakspor, bir önceki hafta da deplasmanda İskenderunspor’a 4-1 yenilmişti. Uşakspor, evinde de galibiyet alamadı.

Uşakspor 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00’de Amed ile karşılaşacak.

KAYNAK: UŞAK HABER