Uşakspor evinde varlık gösteremedi! 3 puanı 3 golle verdi

Uşakspor evinde varlık gösteremedi! 3 puanı 3 golle verdi
GİRİŞ

TFF2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, kendi sahasında Aksaray Belediyespor’a 3-0 yenildi.

Ligde kötü günler geçirmeye devam eden Uşakspor, evinde Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Kendi seyircisi önünde galibiyet alıp hem moral bulmak hem de düşme hattından kurtulmak isteyen Uşak temsilcisi iki amacına da ulaşamadı.

Sahada herhangi bir varlık gösteremeyen Uşakspor 3 gol yedi ve 3 puanı Aksaray Belediyespor’a hediye etti. İşte maçla alakalı detaylar, Uşakspor’un ligdeki durumu ve önümüzdeki hafta oynacağı maç...

AKSARAY BELEDİYESPOR NEFES ALDIRMADI

Maça hızlı başlayan Aksaray Belediyespor, 17. dakikada Yasin’in golüyle 1-0 öne geçti. 25. dakikada yine Yasin sahneye çıktı ve skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Aksaray Belediyespor, 49. dakikada Cengiz’in attığı golle farkı 3’e çıkardı. Uşakspor, kalan sürede gol bulamadı ve maç 3-0 sona erdi.

Bu sonuçla Uşakspor, 5 puanla grubun son sırasında kaldı ve küme düşme hattına iyice yerleşti. Aksaray Belediyespor ise 26 puanla 10. sıraya yükseldi ve üst sıralara çıkmak için şansını devam ettirdi.

UŞAKSPOR, İSKENDERUN DEPLASMANINA GİDİYOR

Uşakspor, ligdeki bir sonraki maçını 27 Ocak 2024 saat 14.00’te İskenderun ile oynayacak. İskenderun, 32 puanla 7. sırada yer alıyor ve ligde iddiasını sürdürmek istiyor. Uşakspor ise 5 puanla son sırada bulunuyor ve kümede kalma umudunu kaybetmek üzere.

Uşakspor, İskenderun deplasmanından puan ya da puanlar alarak moral bulmak istiyor. Ancak İskenderun, kendi sahasında güçlü bir performans sergiliyor ve Uşakspor’u yenmek için elinden geleni yapacak. Uşakspor’un bu maçta ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Taraftarın bu maçtan da pek umudu yok…

KAYNAK: UŞAK HABER