Uşakspor'da kritik maçların tarihi belli oldu, hazırlıklar sürüyor!

Uşakspor'da kritik maçların tarihi belli oldu, hazırlıklar sürüyor!
GİRİŞ

Küme düşme telaşı içine giren Uşakspor’da hazırlıklar sürüyor. TFF 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor 4 puanla ligin 19. sırasında yer alıyor. Uşakspor için 6 puanlık kritik maçlar…

TFF 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor, erteleme maçında karşılaşacağı Denizlispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Küme düşme telaşı içine giren Uşakspor, ligin şu anda 19. sırasında yer alıyor. Salı günü oynanacak erteleme maçında Denizlispor ile mücadele edecek.

Yeni haftada TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta erteleme maçları oynanacak. Hakemlerin maçlara çıkmama kararı sonrasında bu hafta sonu oynanması planlanan maçlar ertelenmek zorunda kalmıştı. Ertelenen maçlar 19 – 20 Aralık tarihlerinde oynanacak.

UŞAKSPOR İÇİN KRİTİK HAFTA!

Hakem Halil Umut Meler’in Süper Lig’in 15’inci haftasında MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor müsabakasında, MKE Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanmasının ardından hakemler maçlara çıkmama kararı almıştı.

Hafta sonu oynanacak maçlar bu nedenle hafta içine sarktı. 19 – 20 Aralık tarihlerinde oynanacak ertelenen maçlarda ise Uşakspor TFF 2. Lig’de kritik haftada mücadele edecek. Uşakspor – Denizlispor maçı Salı günü 19 Aralık’ta saat 14.00’te oynanacak.

UŞAKSPOR 6 PUAN İÇİN MÜCADELE EDECEK!

Salı günü Denizlispor ile mücadele edecek Uşakspor, Cumartesi günü Sarıyer’e konut olacak. Eğer her iki maçta da galibiyet yaşarsa 6 puan ile Uşakspor için lig adeta yeniden başlayacak. Şu an için 4 puanla 19. sırada yer alan Uşakspor, alacağı 6 puan ile 10 puana yükselecek. Uşakspor’da ise çalışmalar devam ediyor. Kritik haftada alacağı 6 puan ise oldukça önemli. Önümüzdeki diğer maçları da kaybetmemesi gerekiyor. Rakipleri ile arasındaki puan farkını açmamak için Denizlispor galibiyeti ise oldukça önemli.

KAYNAK: UŞAK HABER