Hakeme saldırı sonrası ertelenmişti! Uşakspor-Denizlispor maç tarihi belli oldu

Hakeme saldırı sonrası ertelenmişti! Uşakspor-Denizlispor maç tarihi belli oldu
GİRİŞ

Kentimizin takımı Uşakspor ile Denizlispor maçının tarihine ilişkin açıklama geldi. Ertelenen maçın merakla beklenen tarihi, TFF Yönetim Kurulu’nca bugün duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde tüm futbol camiasını derinden sarsan Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrasında tüm liflerdeki maçlar belirsiz süre ile durdurulmuş ve bu hafta gerçekleşecek olan maçların ertelendiği bildirilmişti. Ertelenen maçların ardından Uşakspor’un da ertelenen Denizlispor karşılaşmasına dair haber geldi.

Bu hafta Denizlispor ile karşılaşacak olan Uşakspor’un maçı, tüm futbol kulüplerinin maçları gibi ertelemeye takıldı. Bir süredir Uşakspor taraftarının merakla beklediği maç tarihine ilişkin açıklama TFF Yönetim Kurulu kararından sonra geldi. TFF Yönetim Kurulu, maçın yeni tarihini duyurdu. Peki Uşakspor – Denizlispor maçı ne zaman?

ERTELENEN MAÇLARIN YENİDEN OYNANMASINA KARAR VERİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) Yönetim Kurulu almış olduğu erteleme kararlarını yeniden gözden geçirdi. Önceki hafta Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçta meydana gelen olaylar nedeniyle liglerdeki tüm maçların ertelenmesine karar veren TFF, bu kararın ardından yeni bir karar daha aldı. Bu kez maç tarihlerini belirlemiş olan TFF, ertelenen Uşakspor ile Denizlispor maç tarihini açıkladı.

UŞAKSPOR – DENİZLİSPOR KARŞILAŞMASININ TARİHİ NETLEŞTİ

Bu hafta için 2. Lig’de ertelenen 18’inci hafta müsabakalarının yeni tarihine ilişkin TFF’den açıklama geldi. Ertelenen maçların 19-20 Aralık tarihlerinde oynanmasına karar veren TFF, Uşakspor ile Denizlispor arasındaki maç için de tarih verdi. TFF’nin bildirdiğine göre, Uşakspor ile Denizlispor karşılaşması 19 Aralı k2023 Salı günü saat 14.00’da başlayacak. Beklenen Maç Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşecek. Öte yandan ligin son sırasında yer alan Uşakspor 4 puana sahipken; Uşakspor’un iki üstünde yani ligin 17’nci sırasında yer alan Denizlispor’un puanı 14.

KAYNAK: UŞAK HABER