Uşakspor’dan 4 gollü mağlubiyet: Uşakspor’un son puan durumu

Uşakspor’dan 4 gollü mağlubiyet: Uşakspor’un son puan durumu
GİRİŞ

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Uşakspor, ligdeki mücadelesinde son karşılaşmasını Menemen Futbol Kulübü ile gerçekleştirdi. Uşakspor’un maç sonrası durumu…

Futbolseverlerin yakından takip ettiği futbol liglerinde karşılaşmalar devam ederken; şehrimizin takımı olan Uşakspor’un mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grup’taki maçların bu haftaki karşılaşmaları da tamamlandı. Uşakspor’un Menemen Futbol Kulübü ile gerçekleştirdiği karşılaşma sonucu, Uşakspor’un son puan durumu belli oldu.

Bu haftanın karşılaşmasını Menemen Futbol Kulübü ile gerçekleştiren Uşakspor’un ligdeki son puan durumu karşılaşma sonrasında netleşti. Sona eren karşılaşma sonrasında yeni karşılaşma için hazırlıklara başlayan Uşakspor’un yeni haftadaki rakibi ve rakibinin puan durumu da belli oldu. Peki Uşakspor – Menemen Futbol Kulübü maçı kaç kaç bitti? Uşakspor’un bu haftaki maçı ne zaman?

UŞAKSPOR, MENEMEN FUTBOL KULÜBÜ’NE YENİLDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini sürdüren Uşakspor, bu haftaki karşılaşmasında Menemen Futbol Kulübü ile sahaya çıktı. Maçı 4 – 1 kaybeden Uşakspor, ilk golü atan takım oldu. Cem’in 25’inci dakikada golüyle öne geçen Uşakspor, 37’inci dakika Feyyaz’dan; 80’inci dakikada Kemal’den; 87’inci dakikada Sedat’tan; 90’ıncı dakikada ise Samed Ali’den gol yedi. Böylelikle Uşakspor, sahadan 4 – 1 mağlup olarak ayrıldı.

UŞAKSPOR, YENİ MAÇ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Uşakspor’un Menemen Futbol Kulübü karşısında almış olduğu mağlubiyet, bu sezon ligde üst üste 12. kez maç kaybetmesine neden oldu. Şu an 4 puana sahip olan Uşakspor, ligin son sırası olan 19’uncu sırada mücadelesini sürdürürken, sahip olduğu averaj ise -28’e geriledi. Bu haftaki maçı için hazırlıklara başlamış olan Uşakspor, kendi sahasında 17 Aralık 2023 Pazar günü saat 14.00’da Denizlispor’u ağırlayacak. Uşakspor’un bu haftaki rakibi Denizlispor, ligin 17’inci sırasında mücadele ederken; 14 puana sahip.

KAYNAK: UŞAK HABER