Uşakspor'un galibiyet hasreti Menemen deplasmanında sona erecek mi?

Uşakspor'un galibiyet hasreti Menemen deplasmanında sona erecek mi?
GİRİŞ

TFF 2. Lig’de zor günler geçiren Uşakspor, İzmir deplasmanına gidiyor. Uşakspor üzerindeki şanssızlığı kırıp İzmir’den puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Uşakspor bu sene TFF 2. Lig’de çok kötü günler geçiriyor. Takımın başındaki talihsizlikler bir türlü bitmek bilmedi. Bir yandan mağlubiyetler diğer yandan PDFK cezaları takımda moral ve motivasyon bırakmadı.

Son Somaspor maçından da puansız ayrılan takım bir kez daha PDFK’ya sevk edilmişti. Taraftarını bir türlü sevindiremeyen Uşakspor İzmir deplasmanında umur arayacak. Buradan puan ya da puanlarla dönerek taraftarını ve şehri sevindirmek isteyen takım çalışmalarına devam ediyor. İşte iki takımın son puan durumu ve maç ile alakalı bilgiler.

SON MAÇTA 1-0 YENİLDİ

Uşakspor, ligde son 11 maçını da kaybederek tarihinin en kötü performansını sergiledi. Son olarak kendi sahasında Somaspor’a 1-0 yenilen Uşakspor, ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala sadece 4 puan toplayabildi ve 20. sırada kaldı. Uşakspor, küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya.

UŞAKSPOR İZMİR’DE MENEMEN'E KONUK OLUYOR

Menemen Futbol Kulübü ise Uşakspor’a göre çok daha iyi bir durumda. Takım, ligde 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 22 puan topladı ve 8. sırada yer aldı. Menemen Futbol Kulübü, son maçında deplasmanda İskenderunspor’u 2-1 yendi.

Uşakspor, TFF 2. Lig’de 10 Aralık 2023 Pazar günü Menemen Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Maç, İzmir’de Menemen İlçe Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak.

Bu maç, iki takım için de önemli bir anlam taşıyor. Uşakspor, ligde kalmak ve moral kazanmak için mutlaka kazanması gereken bir maça çıkacak. Menemen Futbol Kulübü ise üst sıralara tırmanmak için puan veya puanlar almak istiyor.

PFDK KARARINI AÇIKLADI

PFDK'dan Uşakspor'a verilen cezaya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde

UŞAK SPOR A.Ş.’nin, 03.12.2023 tarihinde oynanan UŞAK SPOR A.Ş.-SOMASPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, rakip kulüp seyircisine kendi seyircisine uyguladığı en düşük bilet fiyatının %30’undan fazla fiyat uygulanarak satılmasından dolayı FDT’nin 49/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada UŞAK SPOR A.Ş. görevlisi OSMAN DAMAR’ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

KAYNAK: UŞAK HABER