Uşakspor’un yeni başkanı Serhat Pekmezci oldu! Serhat Pekmezci kimdir?

Uşakspor’un yeni başkanı Serhat Pekmezci oldu! Serhat Pekmezci kimdir?
GİRİŞ

Ligde sadece 5 puanla son sırada yer alan Uşakspor’un yeni sahibi başkanı oldu. Takımı devralan isim, eski sportif direktör Serhat Pekmezci.

Uşakspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ural Aküzüm, sezon başında göreve gelen ancak kısa süre sonra istifa eden Serhat Pekmezci ile anlaştı.

Pekmezci, takımın hisselerinin tamamını devralarak, kulübün yeni başkanı oldu. Pekmezci, Uşakspor’u ligde tutmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

TRANSFER YASAĞI KALKACAK

Ligde kötü günler geçiren Uşakspor’da başkanlık koltuğuna Serhat Pekmezci oturdu. Pekmezci, oynadığı 21 maçtan sadece 5 puan toplayan Uşakspor’un yeni umudu oldu.

Pekmezci’nin ilk işi, Uşakspor’un transfer yasağını kaldırmak olacak. Takıma takviye yapmak isteyen Pekmezci, gerekli mevkilere oyuncu alacağını duyurdu. Pekmezci’nin Uşakspor’a nasıl geleceği ise zaman içinde oynanacak maçlardan sonra belli olacak.

SERHAT PEKMEZCİ KİMDİR?

1977 yılında Kocaeli’de doğan Serhat Pekmezci, futbola İzmirspor’da başladı. 17 yaşında Denizlispor’a transfer olan Pekmezci, 25 yaşında futbolu bıraktı. Antrenörlük eğitimi almak için Celal Bayar Üniversitesi’ni birincilikle bitiren Pekmezci, Marmara Üniversitesi’nde Futbol Yönetimi yüksek lisansı yaptı.

2012 yılında Altınordu’ya giren Pekmezci, 4 yıl boyunca akademinin oyuncu izleme bölümünü yönetti. 2018 yılında Fenerbahçe’ye geçen Pekmezci, 2020 yılında Uşakspor’da sportif direktör olarak görev aldı. Ancak kısa süre sonra istifa etti. Şimdi ise Uşakspor’un yeni başkanı oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER