Uşakspor’un düşüşü sürüyor, Uşak 64 Belediye Gençlikspor 1 puanı kaptı

Uşakspor’un düşüşü sürüyor, Uşak 64 Belediye Gençlikspor 1 puanı kaptı
GİRİŞ

Uşaklılar bu hafta sonu Uşakspor ve Uşak 64 Belediye Gençlikspor’un maçlarını takip etti. Uşakspor umut vermezken Uşak 64 Belediye Gençlikspor 1 puan almayı başardı.

Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 21. hafta maçında İskenderunspor’a konuk oldu. Hatay’daki maçta ev sahibi ekip, Uşakspor’u 4-1 mağlup etti.

Uşakspor, ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı. İskenderunspor ise play off yarışında iddiasını sürdürdü. İşte maçın önemli dakikaları ve Uşak 64 Belediye Gençlikspor ile alakalı bilgiler.

İSKENDERUNSPOR GOL YAĞDIRDI

Maça hızlı başlayan İskenderunspor, 5. dakikada Ömer Kuşan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Uşakspor, 18 yaşındaki Enes Cavcav’ın 18. dakikadaki golüyle eşitliği sağladı. Ancak ilk yarı bitmeden İskenderunspor, penaltıdan Ahmet Sivri’nin 42. dakikadaki golüyle yeniden öne geçti. İlk yarı 2-1 sona erdi. İkinci yarıda da baskısını sürdüren İskenderunspor attığı iki golle Uşakspor’u 4-1 yendi.

Bu galibiyetle İskenderunspor, puanını 35’e çıkardı ve 7. sıraya yükseldi. Uşakspor ise 18. mağlubiyetini aldı ve 5 puanla son sırada kaldı.

UŞAK 64 BELEDİYE GENÇLİKSPOR, GENÇ ÜLKÜM SPOR KULÜBÜ İLE BERABERE KALDI

TFF Kadınlar Futbol Ligi 2. Lig B Grubu’nda Uşak 64 Belediye Gençlikspor, Genç Ülküm Spor Kulübü ile karşılaştı. 1 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta iki takım da birer gol buldu. Maç 1-1 sona erdi. Uşak 64 Belediye Gençlikspor, 2. yarının ilk maçında Nazilli Belediyespor’u 14-1 yendi. Genç Ülküm Spor Kulübü ise sezonun ilk yarısında 8 puan toplamıştı.

Maçın hakemi Muhammed Buzak, yardımcıları Gökhan Çavdar ve Batuhan Uslu oldu. Maçta iki takım da birer gol atarak birer puan aldı. Uşak 64 Belediye Gençlikspor, grupta 8 puanla 4. sırada kaldı. Genç Ülküm Spor Kulübü ise averajla 5. sırada yer aldı.

KAYNAK: UŞAK HABER