Uşakspor’un zorlu haftası: 5 günde 2 maça çıkacak

Uşakspor’un zorlu haftası: 5 günde 2 maça çıkacak
GİRİŞ

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Uşakspor, 5 gün içinde iki kritik maça çıkacak. Uşakspor, ligde kalma umutlarını sürdürebilmek için Etimesgutspor ve 24 Erzincanspor karşısında puan veya puanlar arayacak.

Uşakspor, 5 günde 2 maça çıkacak olan zorlu haftasında taraftarından destek bekliyor. Uşakspor, ligde son sırada olmasına rağmen mücadeleyi bırakmıyor.

Uşakspor, Etimesgutspor ve 24 Erzincanspor maçlarında puan veya puanlar alarak ligde kalma umudunu son ana kadar sürdürmek istiyor. İki maçın günleri ve takımların sıralamaları haberimizde.

ETİMESGUTSPOR DEPLASMANI

Uşakspor’un ilk maçı, 6 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te Ankara’da oynanacak. Rakibi Etimesgutspor, ligde 13. sırada yer alıyor. Etimesgutspor, 27 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı. 31 puanı bulunan Etimesgutspor, küme düşme hattının 8 puan üzerinde bulunuyor.

Uşakspor ise ligde son sırada yer alıyor. Uşakspor, 27 maçta sadece 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 24 mağlubiyet aldı. 5 puanı bulunan Uşakspor, küme düşme hattının en güçlü adaylarından. Uşakspor, ligde kalan maçlarını kazansa bile kümede kalmayı garantileyemiyor. Diğer takımların maçları da takım için çok önemli.

24 ERZİNCANSPOR MAÇI

Uşakspor’un ikinci maçı, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00’te Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Rakibi 24 Erzincanspor, ligde 4. sırada yer alıyor. 24 Erzincanspor, 27 maçta 15 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 52 puanı bulunan 24 Erzincanspor, play-off hattının içinde bulunuyor.

Uşakspor, 24 Erzincanspor ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetmişti. Uşakspor, bu maçta da rakibine karşı direnç göstermeye ve puan ya da puanlar almaya çalışacak. Uşakspor’un ligden düşmesine kesin olarak bakılıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER