Uşakspor evinde Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor’u ağırlayacak

Uşakspor evinde Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor’u ağırlayacak
GİRİŞ

TFF 2. Lig’de mücadele eden Uşakspor ve Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor, Uşak’ta kozlarını paylaşacak. Maç iki takım için de çok önemli.

TFF 2. Lig’de mücadele eden iki takım, 2 Mart 2024 tarihinde Uşak’ta kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 14:00.

Maçı Ömer Şivka yönetecek. Yardımcı hakemler ise Kerem İlitangil ve Ahmet Bingöl. Dördüncü hakem olarak Yunus Emre Çiftçi görev yapacak. Maçın gözlemcisi Ahmet Cengiz Duman, temsilcisi ise Erhan Süyek olacak.

İKİ TAKIMIN DA SIRALAMADA DÜŞÜK YERLERİ

Maça çıkacak olan iki takım da ligde istediği sonuçları alamadı. Oynadıkları 26 maçta sadece 4 galibiyet ve 9 beraberlik elde edebilen Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor, 21 puanla 17. sırada yer alıyor. Uşakspor ise daha da kötü bir durumda. 26 maçta sadece 1 galibiyet 3 beraberlik alabilen Uşak ekibi, 5 puanla son sırada bulunuyor.

MAÇIN ÖNEMİ BÜYÜK

Uşakspor ve Arnavutköy Bld. Gençlik ve Spor arasındaki maç, ligde kalma mücadelesi veren iki takım için büyük önem taşıyor. Kazanan takım, rakibini geride bırakarak umutlarını artıracak. Kaybeden takım ise ligde kalma şansını zora sokacak. Beraberlik ise iki takımı da tatmin etmeyecek. Bu nedenle maçta kıran kırana bir mücadele bekleniyor. Bu heyecanlı maçı kaçırmamak için 2 Mart’ta Uşak 1 Eylül stadyumunda olun.

KAYNAK: UŞAK HABER