Uşak’ta basketbol heyecanı! İlkler Şehri Uşak ilk galibiyeti için sahaya çıkacak

Uşak’ta basketbol heyecanı! İlkler Şehri Uşak ilk galibiyeti için sahaya çıkacak
GİRİŞ

İlkler Şehri Uşak ile Net Değerleme Mavi Birlik basketbol takımları Uşak’ta karşılaşacak. İki takımdan birisi ilk galibiyetini bu maçta alacak.

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen A grubunda yer alan iki takım da oynadıkları iki maçını da kazanamadı. Kazanan ilk galibiyetini almış olacak. İlkler Şehri Uşak, averajla 7. sırada yer alırken, Net Değerleme Mavi Birlik ise averajla 6. sırada bulunuyor. Bu maçın sonucu, A grubundaki sıralamayı da etkileyecek.

İlklerin Şehri Uşak Basketbol Kulübü, kritik lig maçında Net Değerleme Mavi Birlik’i konuk edecek. Karşılaşma 19 Kasım Pazar günü saat 15:00'te oynanacak. İşte iki takımla alakalı son gelişmeler.

İLK GALİBİYET İÇİN KIRAN KIRANA BİR MÜCADELE YAŞANACAK

İlkler Şehri Uşak, ligde ilk galibiyetini almak için mücadele edecek. Takım 7. sırada yer almasına rağmen ilk iki maçında henüz galibiyet elde edemedi. Ancak Net Değerleme Mavi Birlik'i yenerek üst sıralara tırmanmaya kararlı. Benzer şekilde, Net Değerleme Mavi Birlik de galibiyet elde etmekte zorlanıyor ve iki maçta iki yenilgi alarak 6. sırada yer alıyor. Bu maç her iki takım için de şanslarını döndürmek ve çok ihtiyaç duydukları molayı yakalamak için bir fırsat sunuyor.

TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

İlkler Şehri Uşak Basketbol Spor Kulübü sosyal medya üzerinden taraftara destek çağrısı yapıldı. Uşak Merkez Spor Salonu’nda 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan basketbol maçında İlkler Şehri Uşak ile Net Değerleme Mavi Birlik takımları karşılaşacak.

A grubun çekişmeli mücadelesi olacak ve basketbol severlerin kaçırmak istemeyeceği bu maçta girişler ücretli olup, biletler maç günü salon önünden temin edilebilecek. Bu heyecan siz de şehrin takımını desteklemek için ortak olabilirsiniz.

ilkler-sehri-usak-basketbol.jpg

KAYNAK: UŞAK BELEDİYESİ