Uşak’ta cirit heyecanı devam ediyor! Hafta sonu iki müsabaka yapılacak

Uşak’ta cirit heyecanı devam ediyor! Hafta sonu iki müsabaka yapılacak
GİRİŞ

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Atlı Cirit Turnuvası'nın programını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Program 30 Aralık'ta oynanacak iki maç ile devam edecek.

Uşak, bu yıl 9. kez organize edilen Atlı Cirit Turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Bu prestijli etkinliğin organizasyonundan sorumlu olan Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz haftalarda turnuva hakkında bilgiler vermişti.

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından 9. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası'nın fikstürünü haftalar önce açıklamıştı. Hem A Grubu hem de B Grubu maçları belli olmuş ve müsabakalar başlamıştı. Programın devamında 2023’ün son müsabakaları yarın gerçekleştirilecek. Geçen hafta yapılmış olan maçların sonuçları ve yarın gerçekleştirilecek maçların detayları haberimizde.

UŞAK’TA BU HAFTA SONU OYNANACAK OLAN CİRİT MÜSABAKALARI

Uşak’ta 30 Aralık 2023 Cumartesi günü Atlı Cirit Turnuvası ile alakalı iki müsabaka yapılacak. Müsabakalar, Kalfa Cirit Sahası'nda yapılıyor. Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre yarın yapılacak olan maçlar şöyle:

  • Eşme Ayyıldız – Akse ACSK - 30 Aralık 2023 Cumartesi. Saat: 12.00
  • Uşak Aktaş ACKS – Eşme Yeni Barış ACSK - 30 Aralık 2023 Cumartesi. Saat: 13.30

Uşak Belediyesi’nden yapılan açıklamada yapılacak olan Atlı Cirit müsabakalarına tüm halkın davetli olduğunu ifade edildi. Karşılaşmaları izlemek istiyorsanız geç kalmamak için şimdiden alarmlarınız kurun.

UŞAK 24 ARALIK 2023 CİRİT MÜSABAKASI SONUÇLARI

Atlı Cirit Turnuvası’nda geçtiğimiz hafta da heyecan dolu müsabakalar aralıksız bir şekilde devam etti. 24 Aralık Pazar günü yapılmış olan maçların sonuçları şöyle:

  • Akse ACSK: +13.5
  • Uşak Aktaş ACKS: +12
  • Binicilik ACKS: +30.5
  • Genç Mende ACKS: +6.5