Uşaklılar, Cirit Turnuvası’nda o takım 59 puan aldı! Yeni maçlar belli oldu

Uşaklılar, Cirit Turnuvası’nda o takım 59 puan aldı! Yeni maçlar belli oldu
GİRİŞ

Devam eden 9.Geleneksel Cirit Turnuvası’nın yeni karşılaşmaları netleşirken, geçtiğimiz pazar yapılan maçların karşılaşma sonuçları da ortaya çıktı. Peki hangi takım kaç puan aldı?

Kentimiz Uşak’ta geleneksel olarak gerçekleştirilen Atlı Cirit Turnuvası’nın devam eden 9’uncusu, geçtiğimiz pazar takımların karşılaşmalarına ev sahipliği yaptı. Düzenlemeyi gerçekleştiren Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, tamamlanan pazar günleri maçlarının ardından bu haftanın pazar günü gerçekleşecek karşılaşmalarını duyurdu.

Geçen pazar gerçekleşen maçların sona ermesinin ardından 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’ndan hangi takımın, kaç puan ile ayrıldığı da netleşti. Ardından yeni karşılaşmalar için haber gelirken; bu pazar gerçekleşecek olan 9. Geleneksel Cirit Turnuvası karşılaşmalarının da adı konmuş oldu. 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’na ilişkin tüm haberler, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden geldi.

YENİ ÜÇ MAÇ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Devam eden 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’nın bu pazar günkü karşılaşmalarını duyuran Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karşılaşmaların adını koymuş oldu. Buna göre, 17 Aralık 2023 Pazar günü saat 12.00’da Alparslan ACSK ile Binicilik ACSK karşılaşacakken, saat 13.30’daki karşılaşma Uşak Aktaş ACSK ile Eşme Ayyıldız ACSK arasında gerçekleşecek. Saat 15.00’daki maçta ise Dinç Bozkuşlular ACSK ile Akse ACSK karşı karşıya gelecek.

KAZANILAN EN YÜKSEK PUAN 59 OLDU

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden 9. Geleneksel Cirit Turnuvası’nın geçtiğimiz haftaki maç sonuçları da geldi. Buna göre, geçtiğimiz hafta (10 Aralık 2023) gerçekleşen maçlardan Eşme Yeni Barış AVCSK 10 puan ile ayrılırken, Akse ACSK 2,5 puanla ayrıldı. Dinç Bozkuşlular ACSK’nın geçen hafta aldığı puan 12 olurken, Eşme Ayyıldız ACSK’nın almış olduğu puan 19,5 olarak kayda geçti. Binicilik ACSK 4 puanı hanesine yazdırırken; geçen haftanın en yüksek puanını 59 puanla Gökçedal ACSK aldı.

KAYNAK: UŞAK HABER