Uşak'ta cirit heyecanı sürüyor! 24 Aralık Pazar günü yapılacak maçlar belli oldu!

Uşak'ta cirit heyecanı sürüyor! 24 Aralık Pazar günü yapılacak maçlar belli oldu!
GİRİŞ

Uşak Belediyesi tarafından bu hafta sonu yapılacak 9. Geleneksel Cirit Turnuvası hakkında duyuru yapıldı. 24 Aralık Pazar günü yapılacak maçlar belli oldu! Tüm Uşaklılar davetli…

Türk kültürünün geleneksel atlı sporlarından cirit oyunları Uşak Belediyesi’nin katkılarıyla Uşak’ta yaşatılmaya devam ediyor. Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Cirit Turnuvası kapsamında bu hafta yapılacak maçlar belli oldu.

Geçtiğimiz haftanın sonuçlarının da yayınlanmasının ardından Pazar günü yapılacak mücadelelerin detayları da belli oldu. Geçtiğimiz hafta yapılan mücadelelerde Binicilik ACSK ilk sıraya yerleşmeyi başarmıştı.

24 ARALIK PAZAR UŞAK CİRİT TURNUVASI MAÇLARI

Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 9. Geleneksel Cirit Turnuvası ile ilgili bu hafta yapılacak maçlar hakkında duyuru yapıldı. Bu kapsamda 24 Aralık Pazar günü itibariyle heyecan dolu geleneksel cirit müsabakalarına devam edilecek.

9. Geleneksel Cirit Turnuvası kapsamında 24 Aralık’ta mücadele edecek takımlar ise şöyle:

24 Aralık 2023 Saat 12.00: AKSE ACSK – Uşak Aktaş ACSK

24 Aralık 2023 Saat 13.30: Binicilik ACSK – Genç Mende ACSK

24 Aralık Pazar günü yapılacak mücadelelere tüm Uşak halkı izleyici olarak katılabiliyor. Heyecan dolu müsabakalarda puan durumları da merak ediliyor.

GELENEKSEL ATLI CİRİT TURNUVASI 17 ARALIK KAZANANLARI

9. Geleneksel Atlı Cirit Turnuvası kapsamında geçtiğimiz hafta 17 Aralık Pazar günü adeta kıran kırana bir mücadele gerçekleşti. Geçtiğimiz haftanın sonuçları ise şöyle Binicilik ACSK +18, Alparslan ACSK -22, Uşak Aktaş ACSK +17, Eşme Ayyıldız ACSK -6, Akse ACSK +13, Dinç Bozkuşlar ACSK +2,5. Yeni haftanın mücadeleleri ise heyecanla bekleniyor. 24 Aralık Pazar günü kıran kırana mücadeleler takip edilecek.

KAYNAK: UŞAK HABER