İphone’da fotoğraf ismi değiştirme işlemi nasıl yapılır, yöntemleri neler?

İphone’da fotoğraf ismi değiştirme işlemi nasıl yapılır, yöntemleri neler?
GİRİŞ

Herhangi bir fotoğrafın, belgenin ya da içeriğin bir uygulama üzerinden başkasına gönderilmesi durumunda isim değiştirme isteği doğduğundan iPhone fotoğraf isim değiştirme nasıl yapılır?

Sıklıkla E- posta göndermek durumunda olan kişilerin bilmesi ve gerçekleştirmesi gereken işlemlerden biri olarak fotoğraf isim değiştirmenin belirli aşamaları bulunur.

İphone için isim değiştirme işlemleri otomatik şekilde yapılarak kişilerin uğraşmadan ve kendilerini yormadan en iyi şekilde bu işlemi yerine getirmeleri sağlanır. Fotoğraf uygulamaları üzerinden kişilerin bu işlemi yapması için fotoğraf ve de isim görülebilmekteyken buradan isim değişikliği yapılması söz konusu olmamaktadır.

İphone Fotoğraf İsim Değiştirme

Hemen herkes için uygulanabilir olan ve zaman almayan İphone fotoğraf isim değiştirme belirli aşamaların bilinmesi ile kolaylıkla yapılır. Kişiler İphone fotoğraflar uygulamasına girerek burada ismini değiştirmek istediği fotoğrafı seçer. Söz konusu olan fotoğrafın açılmasından sonra sol tarafta yer alan paylaş simgesine tıklanır.

Kişilerin karşısına çıkmakta olan sayfadan soyaları kaydet kısmına tıklaması gerekir. Bu aşamada otomatik şekilde dosyalar uygulaması açılmakta ve fotoğrafların nereye kaydedilmek istendiği seçilmektedir. Burada tek yapılması gereken fotoğrafın kaydedilmek istendiği alan ve fotoğrafın isminin ne olmasını istediğinize bağlı olarak dosya adını yazmaktır.

Bu dosyanın birine gönderilmek istenmesi halinde de belge kısmına girmek yeterli olur. İphone fotoğraf isim değiştirme adımları bu şekilde izlenerek en doğru işlemin yapılması gerekir. Kişilerin dosyayı göndermesi içim belge kısmına girmesi ve belge ekle diyerek buraya belgeyi eklemesi gerekir. Daha sonrasında fotoğrafın seçilmesinin ardından paylaşma ve gönderme işlemi yapılmış olur.

İphone Fotoğraf İsmi Değiştirme Kolay Mı?

Kişiler tarafından gerçekleştirilmek istenen fotoğraf ismi değiştirmek konusunda belirtildiği şekilde adımların izlenmesi söz konusudur. Bunun yanında telefon ile bunlarla uğraşmak istemeyen kişiler için de bilgisayardan işlemlerin yapılması söz konusudur. Hem daha kolay hem de çok kısa süre içerisinde yapılması mümkün olan bu işlem için fotoğrafı bilgisayardan açmakta oldukça mantıklı olur.

Fotoğrafların bilgisayara aktarılması ile kişiler buradan kolay şekilde fotoğraf isimlerini değiştirebilir. Buradan isimlerin değiştirilmesi ile tekrar İphone’a fotoğrafların atılması sağlanır. Fotoğraf isim değişikliği yapmak ve bunun yöntemini seçmek tamamen kişilerin tercihi olduğundan en kolay yöntem olarak hangisi olarak gelirse kullanılabilir. İphone fotoğraf isim değiştirme yapılır mı? Konusunda bunun mümkün olduğunu belirtmek doğru olur. Aynı zamanda telefondan ya da bilgisayardan da bunu sağlamak son derece kolay ve de pratik şekilde gerçekleşmektedir.

KAYNAK: UŞAK HABER