Resim çizmek çok kolay, siz düşünün yapay zeka sizin için yapsın

Resim çizmek çok kolay, siz düşünün yapay zeka sizin için yapsın
GİRİŞ

Yapay zeka, son yıllarda birçok alanda olduğu gibi fotoğrafçılıkta da büyük bir değişim yaratıyor. Özellik resim oluşturmada çok önemli noktalara gelindi.

Yapay zeka teknolojisinin sınırları her geçen gün genişliyor ve bu alandaki en son yeniliklerden biri de yapay zeka ile fotoğraf oluşturma kabiliyeti.

GPT-4 gibi gelişmiş yapay zeka modelleri, kullanıcıların isteklerine göre detaylı ve gerçekçi görseller üretebiliyor. Bu teknoloji, sanat ve tasarım dünyasında yeni bir dönemi müjdeliyor.

YAPAY ZEKA İLE GÖRSEL SANAT

Yapay zeka tabanlı görsel üretim araçları, kullanıcılara sadece birkaç tıklama ile özgün eserler yaratma imkanı sunuyor. GPT-4’ün tanıtılmasıyla birlikte, bu tür araçlar daha da popüler hale geldi ve kullanıcılar tarafından çeşitli amaçlar için kullanılmaya başlandı. Örneğin, bir kullanıcı İstanbul’un tarihi dokusunu yansıtan bir resim isteyebilir ve yapay zeka, bu talebe uygun bir görsel oluşturabilir. GPT-4 için aylık 20 doları cepten çıkarmalısınız ama üzülmeyin ücretsiz seçenekler de var.

ÜCRETSİZ SEÇENEKLERİ KULLANIN

Microsoft Copilot, GPT-4 teknolojisini kullanarak kullanıcılara ücretsiz görsel oluşturma hizmeti sunuyor. Bu servis, internet erişimi sayesinde geniş bir bilgi ağına sahip ve bu sayede kullanıcıların isteklerine hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebiliyor. Copilot, kullanıcıların yaratıcılıklarını serbest bırakmaları için güçlü bir araç olarak öne çıkıyor.

Yapay zeka ile fotoğraf oluşturmanın yolları arasında, kullanıcıların kendi tarzlarını ve tercihlerini yansıtabilecekleri birçok seçenek bulunuyor. Canva ve Picsart gibi platformlar da AI destekli görsel oluşturma imkanı sağlıyor. Ayrıca, Discord üzerinden erişilebilen Midjourney, Wombot ve BlueWillow gibi servisler de yapay zeka ile resim oluşturma konusunda kullanıcılara yardımcı oluyor.

KAYNAK: UŞAK HABER