Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri

Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Eğer Uşak’ın Banaz ilçesinde kaymakamlık ve belediye binasında işiniz varsa oraya nasıl gideceğiniz bilmeniz gerekiyor. İşte bu yerlerin yol tarifi ve iletişim numaraları.

Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesi, ilçe halkına ve ziyaretçilere çeşitli hizmetler sunmaktadır. Banaz Kaymakamlığı, ilçenin güvenlik, eğitim, sağlık, tarım, sosyal yardım, nüfus, tapu, vergi gibi konularda devlet hizmetlerini yürütmektedir. Banaz Belediyesi ise ilçenin altyapı, ulaşım, temizlik, park, bahçe, kültür, spor, çevre gibi belediye hizmetlerini yürütmektedir.

Banaz ilçesi, Uşak’ın doğalgaz altyapısına sahip ilçelerinden biridir. Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesi, ilçenin idari ve belediye hizmetlerini yürüten kurumlardır. Bu kurumlara nasıl ulaşabileceğiniz ve iletişim bilgileri haberimizde.

UŞAK BANAZ ARASI KAÇ KİLOMETRE

Otobüs, en pratik ve konforlu Banaz toplu taşıma seçeneğidir. Şehrin çeşitli yerlerinden Banaz Merkez'e gitmek için çok sayıda ulaşım aracı mevcuttur. Banaz Merkez'e gitmek için özel araçlar da kullanılabilir. Minibüs ve halk otobüsü hatlarının kullanılabildiği çok sayıda nokta vardır. Banaz ile Uşak arası otobüs ile hemen hemen 47 dakika sürmektedir. Merkezde indikten sonra Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şimdi kaymakamlık ve belediye binası ile alakalı bilgilere göz atalım.

BANAZ KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYESİ HANGİ MAHALLEDE?

Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesi, ilçenin Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Banaz ilçe merkezine gelenler, Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan bu kurumlara kolayca ulaşabilirler. Banaz Kaymakamlığı, Cumhuriyet Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi, No:92 adresinde bulunmaktadır. Banaz Belediyesi ise aynı caddenin No:1 numaralı binasında hizmet vermektedir.

BANAZ KAYMAKAMLIĞI VE BELEDİYESİNİN TELEFON NUMARALARI NE?

Banaz Kaymakamlığı ve Banaz Belediyesi, ilçe halkının ve ziyaretçilerin talep ve şikayetlerini dinlemek ve çözüm üretmek için iletişim kanallarını açık tutmaktadır. Banaz Kaymakamlığı’nın telefon numarası 0 276 315 10 19’dur. Banaz Belediyesi’nin telefon numarası ise 0 276 315 10 35’tir. Ayrıca, Banaz Belediyesi’nin resmi web sitesinden de güncel iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Banaz Belediyesine ulaşmak için bu telefon numarasını da kullanabilirsiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER