Eşme Kaymakamlığı ve Eşme Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri

Eşme Kaymakamlığı ve Eşme Belediyesine nasıl gidilir? Adresleri ve iletişim bilgileri
GİRİŞ

Eşme ilçesi, Uşak’ın güneybatısında yer alan tarihi ve kültürel bir ilçedir. Peki bu ilçeye ve ilçedeki kaymakamlık ile belediyeye nasıl gidilir?

Eşme ilçesine ulaşmak için farklı ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. Eşme Kaymakamlığı ve Eşme Belediyesi, ilçenin idari ve belediye hizmetlerini sunan kurumlardır. Bu kurumlara nasıl ulaşabileceğiniz ve iletişim bilgileri haberimizde.

Eşme ilçesine toplu taşıma ile gitmek isteyenler, Uşak merkezden kalkan halk otobüsleri veya minibüsleri kullanabilirler. Eşme ilçesine giden otobüsler, günün farklı saatlerinde farklı ilçelerden hareket etmektedir. Eşme ilçesine en sık otobüs seferi düzenlenen yer ise Uşak merkezdir. Eşme ilçesine toplu taşıma ile gitmek istemeyenler, ayrıca taksileri de tercih edebilirler. Ancak en ekonomik yol otobüslerdir.

Eşme ilçesine özel araç ile gitmek isteyenler, Eşme Ulubey Yolu veya Uşak Ulubey Yolu’nu kullanabilirler. Bu yollar, Banaz ilçesine bağlıdır ve yaklaşık bir saat sürer. Eşme ilçesine karayolu ile ulaşmak için bir diğer alternatif ise Afyon Uşak yolu olan D300/E96’dır.

EŞME KAYMAKAMLIĞI VE EŞME BELEDİYESİ NEREDEDİR?

Eşme Kaymakamlığı ve Eşme Belediyesi, ilçenin Şehit Alibey Mahallesi’nde bulunmaktadır. Eşme ilçe merkezine ulaşanlar, İnönü Bulvarı üzerinde yer alan bu kurumlara kolayca erişebilirler. Eşme Kaymakamlığı, Şehit Alibey Mahallesi, Hükümet Caddesi, No:92 adresinde hizmet vermektedir. Eşme Belediyesi ise aynı mahallede, İnönü Bulvarı, No:2 adresinde yer almaktadır.

EŞME KAYMAKAMLIĞI VE EŞME BELEDİYESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Eşme Kaymakamlığı ve Eşme Belediyesi, ilçe halkının ve ziyaretçilerin talep ve şikayetlerini dinlemek ve çözüm bulmak için iletişim kanallarını açık tutmaktadır. Eşme Kaymakamlığı’nın telefon numarası 0 276 414 16 87’dir. Eşme Belediyesi’nin telefon numarası ise 0 276 411 14 47’dir. Bu bilgileri kullanarak hem Eşme ilçesine hem de ilçede bulunan kaymakamlık ve belediyeye çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Eşme ilçesi ile Ulubey ilçesinin arasında yarım saat, Karahallı ilçesi ile bir saat, Sivaslı ilçesi ile bir saat ile bir buçuk saat arasında bir mesafede olduğunu da ifade edilelim.

KAYNAK: UŞAK HABER