Milli Emlak satıyor: 80 bin TL’si olan Uşak Eşme’deki bu arsayı kaçırmasın

Milli Emlak satıyor: 80 bin TL’si olan Uşak Eşme’deki bu arsayı kaçırmasın
GİRİŞ

Milli Emlak’tan kentimizde yapılacak olan satışlara ilişkin bir açıklama geldi. Milli Emlak, Uşak’ın Eşme ilçesinden 6 araziyi birden satışa çıkardı.

Bazı dönemlerde satışlar gerçekleştiren Milli Emlak, yeni satış dönemini açtı. Uşak ilinden de satışlar gerçekleştireceğini duyuran Milli Emlak, bu satışlar kapsamında Eşme ilçesine işaret etti. Uşak’ın Eşme ilçesinden araziler satışa çıkaran Milli Emlak, satış fiyatına ve bu arazilere ilişkin ayrıntılı bilgi verdiği ilanlar yayınladı.

Milli Emlak’ın gerçekleştireceği yeni satışlar belli oldu. Bu kapsamda Uşak’tan satışlar yapacak olan Milli Emlak, gerçekleştireceği satışlara ilişkin resmi bir açıklama gerçekleştirdi. Eşme ilçesinden 6 araziyi aynı anda satışa çıkaran Milli Emlak, Eşme ilçesindeki araziler için biçmiş olduğu değeri duyurdu.

EŞME’DEN ARAZİ SATIŞLARI MİLLİ EMLAK’TA BAŞLADI

Uygun fiyatlı arazi almak isteyenlere fırsat sunan Milli Emlak, Uşak’ın Eşme ilçesinden 6 araziyi satışa açtı. Bu kapsamda ilk arazinin bedelini 192 bin TL olarak belirlemiş olan Milli Emlak, arazinin genişliğini 7.675,18 metrekare olarak ilan etti. Milli Emlak’ın Eşme’den satışa çıkardığı tek arazi bu olmadı.

Eşme’den bir başka araziyi daha satışa aşan Milli Emlak, açık artırma usulüyle satılan bu arazilerden birine ilişkin daha bilgi verdi. Genişliği 4.618,06 metrekare olan arazinin arsa olduğunu bildiren Milli Emlak, satın almayı düşünenler için başlangıç fiyatını 115 bin 500 TL olarak belirledi. Milli Emlak, daha uygun fiyata da arazi satışa koydu.

Milli Emlak’tan bir satış da 86 bin TL değer biçilen Eşme’deki başka bir arsadan geldi. Bu arazinin 537 metrekare olduğunu bildiren Milli Emlak, arazinin kullanım alanını arsa olarak ilan detayına ekledi.

MİLLİ EMLAK, MİNİMUM 80 BİN TL FİYAT VERDİ

Milli Emlak’ın bu ay Uşak Eşme’den satışa çıkardığı en uygun fiyatlı arazi, 80 bin TL oldu. Başlangıç fiyatı 80 bin TL olan arazinin genişliğine ilişkin bilgi veren Milli Emlak, genişliği 500 metrekare olarak ilan etti. Milli Emlak, iki ayrı ilanı daha Uşaklılar için paylaştı.

Uşak’tan bu ay Eşme’de bulunan iki arazi satışa daha gerçekleştirecek olan Milli Emlak, ilk arazinin 1.093 metrekare genişlikte olduğunu bildirdi. Milli Emlak, bu arazinin başlangıç fiyatını 225 bin TL olarak belirledi. Milli Emlak’ın Eşme’den çıkardığı son arazi ise 509 metrekare genişliğinde 82 bin TL’lik arazi oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER