Milli Emlak, Uşak’tan 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa satıyor

Milli Emlak, Uşak’tan 10 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa satıyor
GİRİŞ

Kentimizden 3 arsa, 1 tarla ve 1 bina satışa çıkarmış olan Milli Emlak, 10 bin TL’den başlayan satış fiyatları belirlemesiyle dikkat çekti.

Türkiye’nin 81 ilinden çeşitli nedenler ile taşınmaz satışı gerçekleştiren Milli Emlak; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yeni satışların ilanını vermiş olan Milli Emlak, vermiş olduğu ilanlarda kentimizden de satış gerçekleştireceğini duyurdu. Bu satışlar kapsamında 3 arsa, 1 tarla ve 1 bina satışı gerçekleştireceğini bildiren Milli Emlak, satışta olan tüm gayrimenkullere ilişkin ayrıntılı bilgi verdi.

Uşak sınırları içerisinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardığını duyuran Milli Emlak, satışa çıkardığı gayrimenkullerin genişliğinden satış fiyatına kadar birçok ayrıntıya yer verdiği ilanlar yayınladı. Bu kapsamda aynı zamanda teminat bedeli alacağını da bildiren Milli Emlak, alacağı teminat bedeline ilişkin de bir açıklama yaptı. Milli Emlak, yayınladığı ilanlarda yer alan arsa, tarla ve bina fiyatlarını 10 bin TL gibi uygun fiyatlardan ihale açacağını duyurdu.

MİLLİ EMLAK, UŞAK’TAN 3 ARSA SATIŞI YAPACAK

Uşak’tan bu ay ihalesini gerçekleştireceği 3 arsayı satışa çıkarmış olan Milli Emlak, bu kapsamda ayrıntılı bilgiler içeren ilanları peş peşe paylaştı. İlk arsanın Uşak ilinin Banaz ilçesinin Çiftlik Köyü sınırları içerisinde bulunduğunu bildiren Milli Emlak, bu arsanın tahmin edilen ihale bedelini 200 bin TL, teminat bedelini ise 20 bin TL olarak açıkladı. Arsanın genişliğini de bildiren Milli Emlak, arsanın 1.488,18 metrekare olduğunu ilan etti.

Uşak’ta bulunan bir başka arsa için de ilan veren Milli Emlak, bu kez arsanın bulunduğu bölgenin Uşak ilinin Banaz ilçesinin Ovacık Köyü olduğunu bildirdi. Arsanın genişliğini 357,44 metrekare olarak duyuran Milli Emlak, arsanın tahmin edilen ihale bedeli ile teminat bedelini de açıkladı. Bu arsayı ihaleye 20 bin TL’den açmayı planlayan Milli Emlak, teminat için ise 2 bin TL ödeme istedi.

Milli Emlak’ın Uşak’tan çıkardığı son arsa satışa yine Uşak ilinin Banaz ilçesinin Ovacık Köyü’nden çıktı. Bu arsanın yüz ölçümüne ilişkin bir rakam veren Milli Emlak, arsanın genişliğini 157,59 metrekare olarak ilan etti. Söz konusu arsanın tahmin edilen ihale bedelini 10 bin TL olarak bildiren Milli Emlak, arsanın teminatı için ise 1.000 TL rakamını verdi.

MİLLİ EMLAK, UŞAK’TAN 1 BİNA VE 1 TARLA SATACAK

Milli Emlak’ın satışa çıkardığı tek gayrimenkuller arsalar olmadı. Aynı zamanda şehrimizden bir bina da satışa çıkarmış olan Milli Emlak, binanın Uşak ilinin Banaz ilçesinin Ulupınar Köyü’nden satışa çıktığını duyurdu. Satışa çıkardığı bina için 260 bin TL’lik tahmini ihale bedeli biçen Milli Emlak, binanın teminatı için ise 26 bin TL ödeme alacağını belirtti. Milli Emlak, binanın genişliğine ilişkin olarak 3.203,85 metrekare rakamını verdi.

Son olarak Uşak ilinden bu ay bir tarlayı ihaleye açacak olan Milli Emlak, söz konusu tarlanın Uşak ilinin Banaz ilçesinin Corum Köyü’nden satışa konulduğunu belirtti. Tarlanın yüz ölçümünü 16.252,39 metrekare olarak ilan eden Milli Emlak, tarlanın tahmin edilen ihale bedelini ise 250 bin TL olarak bildirdi. Bu da Milli Emlak’ın bu tarla için 25 bin TL teminat isteyeceği anlamına geliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER