Uşaklı çalışan emekliler dikkat! 5 bin TL ikramiye için takvim netleşti

Uşaklı çalışan emekliler dikkat! 5 bin TL ikramiye için takvim netleşti
GİRİŞ

Uşaklı çalışan emeklilerin de alacağı 5 bin TL için tarih konuşulmaya başlandı. Peki çalışmaya devam eden emeklilere 5 Bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihi açıklandı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 5 bin TL emekli ikramiyesi, geçtiğimiz ay çalışmayan emeklilere ödenmişti. Ancak genişleyen kapsam, bu ikramiyenin çalışan emeklilere verilmesini de beraberinde getirdi. Çalışan emeklilerin ne zaman alacağı merak edilen emekli ikramiyesine ilişkin takvim ortaya çıktı.

Uşaklı çalışan emeklilerin de yararlanacağı 5 bin TL’lik emekli ikramiyesinde Ankara kulislerinde tarihler konuşulmaya başlandı. Peki çalışmaya devam eden emeklilere 5 Bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihi açıklandı mı? 5 bin liralık emekli ikramiyesi bu hafta verilir mi? 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatar, kaç gün kaldı?

5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ, ÇALIŞAN EMEKLİLERE DE YATACAK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılına özel olarak emeklilere bir kereye mahsus ödenecek 5 bin TL emekli ikramiyesi, fiilen çalışmayan emeklilerin hesabını kasım ayının ikinci yarısı itibariyle geçmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan son kabine toplantısının ardından çalışan emeklilerin de ikramiyeden yararlanacağını müjdeledi. Uşaklı çalışan emeklilerin de yararlanacağı bu emekli ikramiyelerinin ne zaman hesaplara geçeceğine ilişkin sorular da bu hafta itibariyle yanıt bulmaya başladı.

ÖDEMELER, DÜZENLEMENİN TBMM’DE KABUL EDİLMESİNDEN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Tarımdan emekli olan çiftçi emeklilerinin de yararlanabileceği 5 bin TL emekli ikramiyesi için gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne döndü. Son açıklamayı yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Meclis'te kabul edilir edilmez çalışmalara başlayacağız. Emeklilerimize en kısa sürede inşallah ulaştıracağız” açıklamasında bulundu. TBMM’ye bu aralar gelmesi beklenen düzenlemenin hemen ardından yatacak olan emekli ikramiyesinin yılbaşı gelmeden çalışan emeklilerin hesabına geçmesi beklense de henüz resmi bir tarih duyurulmamış bulunuyor.

KAYNAK: UŞAK HABER