Yalım’ın vizyon projesi İsmail Küçükkaya’ya inandırıcı gelmedi

GİRİŞ

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’nın programına katılan CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım yine baltayı taşa vurdu.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım İsmail Küçükkaya’nın programında projelerini anlattı. 1 numaralı projem dediği termal ısınma projesine Küçükkaya’dan aldığı yanıtla şoke oldu.

Bilindiği gibi Yalım’ın bahsettiği termal ısınma olayı şu anda Simav’da uygulanıyor. İsmail Küçükkaya’da Simavlı. Programda yaşananlar ve İsmail Küçükkaya’nın beklenmedik cevabı haberimizde.

200 LİRAYA ISINMA VAADİ

7 – 8 tane projesi olduğundan bahseden CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ana projesini şu şekilde duyurdu:

“İnşallah 31 Mart gecesi, saat yirmi iki civarında ben belediye başkanı olacağım ekibimle birlikte. Ve de o tarihten sonra, belediye başkanı olduktan sonra, mazbatayı aldıktan sonra benim ana vizyon projem. Bakın yedi sekiz tane projem var. Ama yapacak olduğum ilk sıralı vizyon projem, ana projem, birinci projem işte bu. Uşak'taki vatandaşımızı termal suyla ısıtacağım. Bunun maliyeti aylık 200 TL olacak vatandaşımıza.”

İSMAİL KÜÇÜKKAYA’NIN CEVABI SOĞUK DUŞ ETKİSİ YARATTI

Özkan Yalım bu açıklamasından sonra Halk TV sunucusu gazeteci İsmail Küçükkaya “Simav’da pahalı ben size söyleyeyim” dedi. Özkan Yalım ise buna karşılık “Ben ucuza yapacağım” ifadelerini kullandı. Kendisi de Simavlı olan Küçükkaya konu ile alakalı devamında şu açıklamayı yaptı:

“Hatta ben annemin faturasını öderken -tabii biz anneminkini de ödüyoruz- evet. Ama oğlum çok pahalı değil mi? Hadi siz dedi bana yardımcı oluyorsunuz. Ben belediye başkanına aradım. Evet. Ak Parti'de orası biliyorsunuz. Evet. Anlattı maliyetler şöyle, elektrik maliyeti böyle filan diye ama bayağı pahalıydı. Şimdi yanlış söyleyerek rakamı tekrar etmek istemiyorum ama yani vatandaş için pahalı aslında.”

KAYNAK: UŞAK HABER