Uşakspor evinde çıkışa geçmek istiyor

Uşakspor evinde çıkışa geçmek istiyor
GİRİŞ

Uşakspor evinde 68 Aksarayspor’u konuk edecek. Bu sene oynadığı maçlar yüzü gülmeyen Uşak temsilcisi evinde moral bulmak istiyor.

Ligde zor günler yaşayan Uşakspor evinde 68 Aksarayspor’u konuk edecek. Kadro ve ekonomik sorunlarla boğuşan Uşak temsilcisi ligin dibinden kurtulmak için mutlaka galibiyet almalı. Ama bu haftaki rakip de zorlu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Uşakspor, 21 Ocak Pazar günü sahasında 68 Aksarayspor ile karşılaşacak. Bu sezon ligde sadece 1 galibiyet yüzü gören ve 5 puan toplayabilen Uşak temsilcisi, bu maçla birlikte çıkışa geçmek ve moral kazanmak istiyor.

İLK MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta 68 Aksarayspor'la 0-0 beraber kalan Uşakspor, kendi evindeki bu maçı alarak hem taraftarına hem de kendisine moral vermek amacında. Teknik direktör yönetimindeki ekip, hafta boyunca yaptığı antrenmanlarda maça hazırlandı.

MAÇ SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK

Uşakspor'un rakibi 68 Aksarayspor ise, ligde 23 puanla 12. sırada yer alıyor. Aksaray ekibi, Uşak deplasmanından da puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Teknik direktör yönetimindeki takım, maçın oynanacağı Uşak 1 Eylül Stadı'nın zeminine alışmak için cumartesi günü Uşak'a gidecek.

Uşakspor ile 68 Aksarayspor arasındaki maç, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00'te başlayacak. Uşakspor yönetimi tüm taraftarları takımı desteklemesi için stadyuma davet etti.

KAYNAK: UŞAK HABER