Uşakspor, Düzcespor deplasmanında umut arıyor

Uşakspor, Düzcespor deplasmanında umut arıyor
GİRİŞ

Uşakspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarının ilk maçında Düzcespor ile deplasmanda karşılaşacak. Sorunlarla boğuşan Uşakspor Düzce’den umutla dönmek istiyor.

Uşakspor, ilk yarıda çok kötü bir performans sergiledi. Tüm maçlardan sadece 5 puan toplayabilen takım ligin son sırasına yerleşti. Bu sürede 1 galibiyet alan takım iki de beraberlik alarak tarihinin en kötü performansını sergiledi.

Uşakspor, ekonomik krizden dolayı devre arasında da sorunlarını çözemedi. Bunun yanında PFDK’dan alınan peş peşe cezalar da takımın belini büktü. Kadrosu dağılan takımın Düzcespor’un karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Şimdi Uşkaspor – Düzcespor maçının detaylarına bakalım.

DÜZCESPOR DEPLASMANINA SORUNLARLA GİDİLİYOR

Uşakspor, ikinci yarının ilk maçında Düzcespor ile yarın Düzce’de oynayacak. Maç Düzce Şehir Stadyumu’nda saat 14:00’te başlayacak. Uşakspor, bu maçta çok zorlu bir sınav verecek. Uşakspor’un bu maçta pek çok eksiği ve cezalı oyuncusu var. Ayrıca cezalı antrenörler de var.

Uşakspor, PFDK’dan aldığı cezalar nedeni ile antrenörlerini de kaybetti. Uşakspor’un antrenörlerinin çoğu Düzcespor maçında takımın başında olamayacak. Antrenörler, maddi sorunlar yüzünden sözleşme imzalayamadı. Ama yine de Sarıyer maçında kulübede bulundukları için ceza aldılar.

Düzcespor ile Uşakspor arasındaki maçın hakemi belli oldu. Maçı Necati Selçuk Şahin yönetecek. Şahin’in yardımcılarının ise Mehmet Emin Tuğral ve Mehmet Salih Mazlum olacağı ifade edildi.

ORTADA KADRO KALMADI

Uşakspor’un bir diğer sorunu da kadro kurmakta zorlanması. Takım maddi sebeplerden ötürü 17 oyuncusunu kaybetti. Bunun yanında 4 yeni oyuncu ile anlaşma imzalandığı iddia ediliyor. İddia diyoruz çünkü ortada resmi bir durum yok yani bu oyuncuların transferleri henüz resmiyete dökülmedi. Uşakspor, altyapıdan gelecek oyuncularla kadro tamamlamaya çalışacak.

KAYNAK: UŞAK HABER