Hyundai'dan piyasaları karıştıran hamle! Tasarımıyla öne çıkan 2024 Sonata'yı duyurdu!

Hyundai otomotiv sektöründe yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Değişen otomobil dünyasında 2024 Sonata modeliyle fark yaratacak. Tasarımıyla dikkat çeken Sonata modelini duyurdu!

Hyundai'dan piyasaları karıştıran hamle! Tasarımıyla öne çıkan 2024 Sonata'yı duyurdu! - Güney Koreli otomobil devi Hyundai, her geçen gün daha güçlü modellere imza atmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde modellerini son derece farklı bir boyuta taşıyan Hyundai, ultra sportif tasarıma sahip 2024 Sonata modelini de duyurdu.

Yepyeni tasarımlar ile bilim kurgu filmlerini aratmayan yeni ve özgün tasarımları piyasaya sunan Hyundai, sevilen sedan modeli Sonata’yı duyurdu. Takip eden günlerde yeni Sonata modelinin global lansmanının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Aracın piyasaya çıkmasıyla kısa sürede büyük bir ilgi görmesi hedefleniyor.

ULTRA SPORTİF TASARIMI GÖZ DOLDURDU!

Hyundai 2024 Sonata modelinin detayları belli oldu. Tasarımda yeni detayları belirleyen firma ciddi bir atılım gerçekleştirdi. Sedan modeli olan Sonata, yeni far tasarımı ile dikkat çekiyor. Bal peteği ızgaralar ise öne çıkan bir diğer detay olarak görüldü.

Aracın ön kısmında boydan boya aydınlatma kullanılması da fark yaratıyor. Bagaj kapağını da içine alan arka aydınlatmalar ise muhteşem bir çizgi yaratmış durumda. Son derece sportif ve şık duruş sergileyen Sonata modeli, sürücü odaklı bir son model teknolojiye sahip konsol ile geliyor.

TEKNİK DETAYLARI DİKKAT ÇEKİYOR!

Modern ve son derece sportif bir tasarım benimseyen Hyundai, Sonata modeliyle sürücü odaklı bir konsol sunuyor. Ayrıca Hyundai ilk defa birleşik ve kavisli ekran takımı tercih etti. 12.3 inç boyutlu iki ekran tercih eden Hyundai, tamamen dijital ve dokunmatik ekran seçimi yapıyor. Ambiyans aydınlatmaya sahip araç, herhangi bir vites topuzuna da sahip değil. İç alan ise bu sayede genişletilmiş durumda. 2024 Sonata modelinde direksiyondan vites geçiş kontrolü yapılabiliyor.

HYUNDAİ 2024 SONATA NE ZAMAN PİYASAYA ÇIKIYOR?

Motor özellikleri ve diğer teknik detaylarını henüz paylaşmayan Hyundai, 2024 Sonata modelinde yüksek performans sunan N Line paketi ile geleceği tahmin ediliyor. 30 Mart’ta yapılması planlanan küresel lansman sonrasında da aracın merak edilen diğer detayları belli olacak.

Ekonomi Haberleri