Yarın başlıyor! Bim'de bu hafta aradığınız birçok ürün indirimde! Bim 28 Mart Salı aktüel ürünler

Bim’de bu haftanın indirimleri yarından itibaren başlıyor. Tüm Bim marketlerde tereyağı, çay, hurma ve daha birçok üründe indirim uygulanacak. İşte 24 Mart Salı Bim aktüel ürün fırsatları…

Yarın başlıyor! Bim'de bu hafta aradığınız birçok ürün indirimde! Bim 28 Mart Salı aktüel ürünler - Bim’de her hafta olduğu gibi yeni haftada da cazip indirim fırsatları duyuruldu. En uygun fiyat avantalarından yararlanarak vatandaşların market alışverişlerini düşük fiyatlar ile yağmaları mümkündür. Her hafta Salı ve Cuma günleri uygulanan Bim aktüel ürün fırsatları kapsamında birçok temel gıda ürününden diğer ihtiyaç ürünlerinde kadar indirimler uygulanıyor.

Türkiye’de son dönemde artan market fiyatları karşısında Bim’de bu haftadan itibaren de geçerli olmak üzere birçok ürün indirim fırsatları ile sunulacak. Çaydan tereyağına, salamdan hurmaya kadar vatandaşların aradığı pek çok ürün indirimli fiyatlar ile sunulacak.

BİM’DE RAMAN BOYUNCA İNDRİMLER DEVAM EDECEK!

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle marketlerde Ramazan’a özel indirim fırsatları da duyurulmaya başladı. Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan Bim ise Ramazan ayı boyunca da aktüel ürün fırsatlarını sunmaya devam edecek.

28 Mart 2023 Salı gününden itibaren Türkiye’deki tüm Bim mağazalarında geçerli indirim fırsatları ile vatandaşlar rahatlıkla birçok market ürününe daha uygun fiyat ile ulaşabilecek. Her hafta Bim’de temel gıdadan teknolojiye, giyimden ev tekstiline kadar birçok üründe avantajlı indirim fırsatları uygulanacak.

28 MART SALI BİM AKTÜEL ÜRÜNLER

Yarından itibaren tüm Bim mağazalarında bu haftanın yeni indirimleri başlayacak. En uygun market fiyatlarını sunmayı başaran Bim 28 Mart 2023 Salı gününden itibaren indirimlere başlıyor. Her hafta vatandaşların market alışverişlerini çok daha uygun hale getiren Bim, fiyatı son dönemde en çok artan ürünlerde de indirimlerini duyurdu.

Bim 28 Mart Salı aktüel ürünlerden bazıları ise şunlar:

  • Gündoğdu Tereyağı 700 g – 125,00 TL
  • Lezita Piliç Salam – 49,50 TL
  • Superfresh Çıtır Çubuk Patates 1 Kg – 44,50 TL
  • Serel Tahin 500 g – 44,50 TL
  • Jomara Sugai Hurma 400 g – 64,50 TL
  • Tariş Dut/Harnup/Hurma Pekmez Özü 640 g – 43i50 TL

Ekonomi Haberleri