QNB Finansbank Kartım Nerede? Takip

QNB Finansbank Kartım Nerede? Takip
GİRİŞ

QNB Finansbank kartınızın nerede olduğunu öğrenmek için bankanın internet şubesi üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank kartı ile ilgili işlemleri online şekilde işlem yapabilirsiniz. İnternet üzerinden kartınızın nerede olduğunu öğrenmek için öncelikle bankaya ait olan internet bankacılık sistemini kullanmanız gereklidir. İnternet üzerinden kartınızın durumunu görüntülemek için:

  • QNB Finansbank bankasının resmi internet sitesine giriniz.
  • İnternet sitesine giriş yaptıktan sonra "internet şubesi" seçeneğini seçiniz.
  • Açılan ekranda kimlik numaranızı ve şifrenizi giriniz.
  • Şifre ve kimlik bilgisi girildikten sonra "başvurular" yazan kısmı seçin.
  • Başvurular yazısına tıkladıktan sonra "Kredi kartı başvuruları" seçeneğini tercih edin.

QNB Finansbank Kartı Müşteri Hizmetleriyle Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank kartınızı müşteri hizmetleriyle öğrenme işlemini yapabilirsiniz. Almış olduğunuz kart hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Kartınızın nerede olduğu veya ne zaman geleceği gibi bilgilere sahip olmak için bankanın müşteri hizmetleri aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Müşteri hizmetleriyle kart sorgulamak için:

  • Bankaya ait olan 0850 222 0 900 telefon numarasını arayınız.
  • Numarayı aradıktan sonra kimlik numaranızı veya müşteri numaranızı tuşlayın.
  • Telefon üzerinden kimlik numaranızı veya müşteri numaranızı doğru girdikten sonra temsilciye bağlanacaksınız.

Tüm bu adımları uygulayarak kartınızla ilgili sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Yetkili kişiye talebinizi iletmeniz halinde QNB Finansbank kartı ile ilgili detaylı bilgi verilir.

QNB Finansbank Kartının Kargo Takip Numarası Nasıl Bulunur?

QNB Finansbank kartı kargo takip numarası işlemi için müşteriye SMS yoluyla mesaj gönderilir. QNB Finansbank bankasına ait olan almış olduğunuz kartınızda bankaya ilettiğiniz iletişim bilgileriniz yoluyla kart için kargo takip numarası iletilir. QNB Finansbank müşterilerinin iletişim bilgilerini kullanarak kargo takip numarasını gönderir. Kişiye kart için kargo takip numarası iki farklı şekilde iletilir. Kargo takip numarası SMS veya kişiye ait olan e-posta adresi yoluyla iletilir. Kişinin bankadan almış olduğu kart yola çıktığı zaman kişiye bilgi verici ve aynı zamanda kartının takibinin yapabilmesi için kargo takip numarası iletilir. Böylelikle bankadan kart alan birey kendisine gelen kargo takip numarası mesajı yoluyla kartının nerede olduğunu görüntüleyebilir.

QNB Finansbank Kartı Müşteriye Ne Zaman Ulaşır?

QNB Finansbank kartının müşteriye ulaştırılma zamanı yaklaşık 1 hafta sürer. Kişi bankadan almış olduğu karta en fazla 1 hafta içerisinde sahip olur. QNB Finansbank bankası kartın basımını gerçekleştirdikten sonra kartın kargo yoluyla müşteriye ulaştırılmasını sağlar. Kartın basılması ve kargoya verilmesi durumunda kişiye bilgi verecek mesaj gönderilir. QNB Finansbank kartı genellikle 1 hafta içerisinde ulaştırılır. En kısa 3 gün içerisinde kart müşteriye teslim edilir. Kartın gelmesi 1 haftadan uzun bir süreyi kapsaması halinde müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almalısınız. Kartın teslim 3 veya 5 günü kapsar. 1 haftayı geçmesi halinde müşteri hizmetlerine kartın ulaşmadığına dair bilgi vermelisiniz.

KAYNAK: UŞAK HABER