Kullanım Koşulları

www.usakhaber.com internet sitesi ve Uşak Haber marka hakkı üzerindeki tüm haklar Sanal Medya’nın tasarrufunda bulunmaktadır. Bu marka ve internet sitesinde yer alan içeriklerin izinsiz kullanılması yasal sorumluluk doğuracaktır.

Bu internet sitesinde yayında bulunan kullanıcıların şahsi yorumları haricindeki her içeriğin telif hakkının Sanal Medya’nın bünyesindedir. Bu nedenle izinsiz olarak hiçbir şekilde kaynak gösterilse bile kullanılması yasaktır.

İnternet sitesi ve marka hakkındaki aşağıda yer vereceğimiz yasal uyarıları okumanızı önemle rica ederiz.

Yasal uyarı notu; internet sitesini ziyarette bulunan bütün kişilerin hakları, sorumlu oldukları şeyleri, korunmakta olup site sistemindeki izin verilmiş ya da uygun olmayan kullanıcıların davranış ve eylemlerinin sonucunda hangi yaptırımlarla baş başa kalacaklarını ifade eden bir metin olarak yer almaktadır.

İnternet sayfasına giren her kullanıcı (MİSAFİR KULLANICI) internet sitesinde hesap oluşturup kayıt yapan gerçek kişiler veya tüzel kişilikler de (KULLANICI) alt kısımda yer alan sorumluluk ve haklarını inceleyip kabul ettiklerini ve onayladıklarını beyan ederek güvence verirler.

MİSAFİR KULLANICI, internet sitesinde ya da internet sayfasındaki içeriklerden bazılarını başka sitelerde veya daha başka mecralarda bu bilgilerle yaptığı işlemlerden ve yasalara uygun olmasından mesuldür.

Bir kişi kullanıcı adı alıp hesap oluşturduğunda internet sitesine kayıt olarak web sayfasından yapacakları yorumlardan ve paylaşacakları diğer tüm içerik ve materyallerin doğruluğu ve kanuni sonuçlarından sorumlu olduğunu kabul eder.

MİSAFİR KULLANICI ve KULLANICI söz konusu internet sitesi sisteminde yapacağı her hareket için doğabilecek cezai veya hukuki sonuçtan kendisi sorumlu olur. MİSAFİR KULLANICI ve KULLANICI tarafından yapılacak işlem ya da paylaşım sebebiyle www.usakhaber.com asla sorumlu tutulamaz.

KULLANICI internet sayfasında paylaşacağı yorum ve diğer fikir beyanlarında gerek telif gerekse diğer izinleri aldığının yükümlülüğünü üstlenir. KULLANICI, telif sahibi olmadığı hiçbir bilgi veya içerik dışında kullanıp paylaşacağı her materyalin kendisi için oluşturacağı yasal ve fikri ve mülkiyete dair haklara karşı sorumlu olduğunu bilerek paylaşımda bulunmaz. ÜYE, internet sitesinde yapacağı paylaşım ve yorumlarda kullanacağı telif haklarına neden olacak her tür eyleminin yasalarda belirtilen çerçeve kapsamında cezai ve kanuni boyutlarından hareketle sorumlu olup kendisini bağlayıcı etkenler olduğunu kabul eder ve tüm sorumluluk kendisindedir.

Her türlü, değerlendirme, görüş ve öneri ile şikayetlerinizi [email protected] mail adresine iletebilirsiniz.