Black Mirror bomba gibi bir sezonla geliyor! Black Mirror 6. sezon ne zaman başlayacak?

Black Mirror bomba gibi bir sezonla geliyor! Black Mirror 6. sezon ne zaman başlayacak?
GİRİŞ

Netflix’in popüler bilim kurgu dizisi Black Mirror’dan hayranlarına sevindirici haber geldi. Dizinin heyecan dolu 6. sezonu için geri sayım başladı. Birçok sürpriz geliyor…

Black Mirror bomba gibi bir sezonla geliyor! Black Mirror 6. sezon ne zaman başlayacak - Yayınlanan ilk sezonuyla birlikte kısa sürede gerçeğe en yakın bilim kurgu dizileri arasında olduğu ifade edilen Black Mirror dizisi, genelde yakın bir geleceği konu alan hikayeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dünya genelinde odluğu gibi Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Black Mirror, Netflix’te 6. sezonu ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca dizinin yapımcıları tarafından kısa süre önce interaktif bir filmde yapılmıştı.

BLACK MİRROR 6. SEZON DUYURUSU YAPILDI!

Dünyanın en popüler dijital yayın platformlarından biri olan Netflix merakla beklenen Black Mirror’ın 6. sezonunun duyurusunu yaptı. YouTube kanalından Black Mirror dizisinin 6. yeni sezonunun ilk tanıtım fragmanının yayınlanmasının ardından dizinin hayranları büyük bir heyecan yaşadı.

Sadece 1 dakika 27 saniyelik bir tanıtımın yayınlanmasına rağmen dizinin yeni sezonu büyük bir ilgi uyandırdı. Dizinin heyecan dozu yüksek 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair da duyuru yapıldı. Senaryosu ve yüksek gerilim dozuyla Black Mirror dizisinin 6. sezonu tüm dünyada büyük bir heyecanla beklenmeye başladı.

BLACK MİRROR 6. SEZONU NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix tarafından Black Mirror dizisinin 6. yeni sezonunun başlayacağına dair duyurunun yapılmasının ardından ilk tanıtım videosu da geldi. Yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı konusu henüz bilinmiyor. Ancak dizinin 2023 Haziran ayında Netflix izleyicileri ile buluşacağı ifade ediliyor. Her ne kadar bölüm sayısı hakkında henüz net bir açıklama olmasa da bölüm sayısının üçten fazla olması bekleniyor.

BLACK MİRROR 6. SEZON KONUSU NE?

Black Mirror dizisinin 6. sezonuna dair henüz kısa bir tanıtım dışında bilgi bulunmuyor. Ancak diğer sezonlarda olduğu gibi dizinin her bölümü yine bağımsız bilim kurgu hikayelerinden oluşacak gibi görünüyor. Her bölümde farklı hikayeler ve oyuncular tercih ediliyor. İngiliz yapımcı Charlie Brooker tarafından yaratılan bir antoloji dizisi olan Black Mirror’ın her bölümü heyecan uyandırıyor.

KAYNAK: UŞAK HABER