House of Dragon 2. sezonu ne zaman yayınlanacak House of the Dragon hayranlarının heyecanlı bekleyişi sürüyor!

House of Dragon 2. sezonu ne zaman yayınlanacak House of the Dragon hayranlarının heyecanlı bekleyişi sürüyor!
GİRİŞ

Game of Thrones evreninde geçen başarılı HBO dizisi House of the Dragon’da yeni sezon heyecanı hayranlarını sabırsızlandırıyor. Peki, House of the Dragon 2. sezonu ne zaman?

House of Dragon 2. sezonu ne zaman yayınlanacak House of the Dragon hayranlarının heyecanlı bekleyişi sürüyor! - İlk sezonu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve beğeni toplayan House of the Dragon, dünya genelinde oldukça büyük ses getiren Game of Thrones ile aynı evrende geçiyor. HBO’nun başarılı yapımlarından biri olan House of the Dragon, geçen yıl izleyicilerle buluşuştu.

2022 yılının en başarılı dizilerinden biri olmayı başaran House of the Dragon, izleyiciler ve eleştirmelerden de tam not alarak dikkatleri üzerine çekti. Kısa sürede büyük başarı elde eden House of the Dragon dizisinin 2. sezonu için onay veren HBO ise müjdeyi vermiş oldu.

HOUSE OF THE DRAGON 2. SEZON ONAYINI ALDI!

HBO tarafından başarılı dizinin 2. sezonu için onay geldi. Dizi başladıktan sadece birkaç gün sonra yeni sezon için yeşil ışık yakılmıştı. Her ne kadar dizi 2. sezon onayını almış olsa da geniş bir prodüksiyona ve ciddi bir ön hazırlık sürecine sahip olması nedeniyle zaman aldı.

Zorlu bir sürecin ardından House of the Dragon dizisinin büyük bir heyecan ile beklenen 2. sezonu nihayet hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 2. sezon çekimlerine resmen start verildi.

HOUSE OF THE DRAGON YENİ SEZON NE ZAMAN?

House of the Dragon dizisinin heyecan dozu yüksek 2. sezonu için resmi yayın tarihi henüz açıklanmadı. Ancak dizinin 2. sezonu hakkında gelen yeni açıklamalara göre 2024’ün yaz aylarında yayınlanması bekleniyor. Ayrıca dizinin 10 bölümden oluşan ilk sezonun ardından 2. sezonun ise 8 bölüm olacağı ifade ediliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER