Süper basit yöntemle 10 yıl daha genç görünmek mümkün! Ünlü makyöz gençleştiren makyaj sırrını paylaştı!

Süper basit yöntemle 10 yıl daha genç görünmek mümkün! Ünlü makyöz gençleştiren makyaj sırrını paylaştı!
GİRİŞ

Sadece 10 dakika kadar kısa bir sürede yüzünüzü 10 yıl daha genç gösterecek makyaj tüyosuyla tanışın! Ünlü makyöz gençleştiren makyaj sırrını paylaştı! İşte detaylar…

Süper basit yöntemle 10 yıl daha genç görünmek mümkün! Ünlü makyöz gençleştiren makyaj sırrını paylaştı! - Genç ve doğal bir görünüme sahip olmak her yaştan kadın ve erkeğin hayalidir. Özellikle ileri yaşlardaki kişiler daha genç görünüme sahip olmak için bazı yöntemler tercih ediyorlar. Bilhassa kadınlar için makyaj yardımıyla genç görünme tüyolarını uygulamak çok daha kolay.

Sabah’ta yer alan habere göre dünyaca ünlü makyaj sanatçılarından Meagan Anderson, son derece basit olarak adlandırdığı bir 10 yıl gençleştiren makyaj sırrını paylaştı. Bu yöntemle 10 dakika için 10 yıl daha genç bir yüze sahip olmak mümkün.

SÜPER BASİT GENÇLEŞTİREN MAKYAJ TÜYOSU!

Genç görünmek ve yüzünden yılların izini bir anda silmek isteyenler için Meagan Anderson, kendisine çok sık yöneltilen bir soruya yanıt verdi. Konuya ilişkin önemli tüyolar veren Anderson, ilk iş olarak saçların geriye itilerek yüzün daha fazla açıldığı video ile temel ten makyajının uygulanması gerektiğini aktardı.

10 YIL GENÇLEŞTİREN MAKYAJIN İPUÇLARINI PAYLAŞTI!

Daha genç bir görünüm için fondöten uygulamasında doğru noktalara temas etmenin önemli odluğu ifade ediliyor. Elmacık kemiklerine uygulanana fondöten, normalde olduğundan çok daha canlı bir görünüm sunuyor.

Yüzü konturlamak için alna ve alt yaşlar üzerine noktalar ile buruna iki çizgi çekilerek, fondötenin nazikçe karıştırmak için makyaj süngeri kullanılıyor. Fondöten kullanımının doğru noktalara yapılması, kontur uygulaması ve aydınlatıcı uygulamasının önemli olduğu ifade ediliyor. Aydınlatıcının mutlaka burun uç noktasında olması gerektiği ifade edildi. Sıvı allık kullanarak yukarı doğru görünüm de önemli bir detay olarak belirtiliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER