Survivor 2023'te nefes kesen gece! Survivor’da dün akşam kim elendi? Aile ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2023'te nefes kesen gece! Survivor’da dün akşam kim elendi? Aile ödül oyununu kim kazandı?
GİRİŞ

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2023’te nefes kesen oyunlara yer verildi. Aileleri için ödül oyununa çıkan takımlar kıyasıya yarıştı. Peki, aile ödülünü kim kazandı?

Survivor 2023'te nefes kesen gece! Survivor’da dün akşam kim elendi? Aile ödül oyununu kim kazandı? - Survivor 2023’te heyecan giderek artıyor. TV 8 ekranlarında izleyicileri yüksek heyecan dozu ile adeta ekran başına kilitleyen yarışma programında son gecede de büyük bir heyecan yaşandı. Kırmızı ve Mavi takım bu sefer aileleri için ödül oyunu parkuruna çıktılar.

İki güne yayılan ödül oyununda önceki akşam heyecan doruklara ulaştı. Bir önceki Perşembe akşamı izleyicilerle buluşan Survivor 2023’te aile ödülünü kazananlar merak edilmeye başladı.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2023’te büyük finale az bir süre kala heyecan dozu da her geçen gün artmaya devam ediyor. Yarışmacı sayısının günbegün azaldığı Survivor’da, haftanın eleme adaylarının tamamı mavi takımdan belirlendi. Heyecanlı olduğu kadar duygusal birçok ana da sahne olan yarışmada elenen isim merak edilmeye başladı.

Haftanın elemesinde Cansu, Asena, Aziz, Ertuğ ve Halil seyirci tarafından gönderilen SMS oylaması ile belirlendi. Acun Ilıcalı tarafından bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyu alarak Survivor’dan elenen ismin Halil olduğunu açıkladı.

SURVİVOR AİLE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Eleme heyecanın ardından Survivor 2023’te birde aile ödülü heyecanı yaşandı. Konsey öncesinde Survivor 2023’te yarışmacılar aile ödülünün ikinci gününde yeniden parkura çıkarak tüm hünerlerini sergilediler. Geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan ilk oyunu mavi takım 3 – 1’lik skorla kazanmıştı. Kazanan takımın ailesiyle akşam yemeği yiyeceği ödül oyununda her iki takım kıyasıya mücadele etti.

Bir önceki akşam Perşembe günü ise yarışmanın ikinci tutu yapıldı. Ödül oyunun 1. turunu kırmızı takım kazanırken, 2. turda ise mavi takım rakibi alt etmeyi başardı. 1 – 1’lik eşitlik olması nedeniyle yarışmada uzatma kararı verildi. Final etabında ise Nefise’nin aldığı sayı sayesinde Survivor aile ödülünü kazanan kırmızı takım oldu. Acun Ilıcalı ise kaybeden takımın da ailesiyle 15’er dakika görüşebileceğini söylemişti. Survivor’da duygusal anlar yaşandı.

KAYNAK: UŞAK HABER