Survivor'da gerilim dolu anlar! Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı o yarışmacıya adeta alev püskürdü!

Survivor'da gerilim dolu anlar! Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı o yarışmacıya adeta alev püskürdü!
GİRİŞ

Survivor’da gerilim dozu bir hayli yükseldi. Yarışmacının elindeki fırlatmasının ardından Murat Ceylan adeta çılgına döndü. Elindeki halkayı fırlatmasının üzerine tepkiler gecikmedi…

Survivor'da gerilim dolu anlar! Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı o yarışmacıya adeta alev püskürdü! - Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programlarından Survivor, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Survivor 2023 yarışmacılarından Osman Can’ın son bölümde yaptığı bir hareket ise büyük tepki topladı.

Sinirlerine hakim olmayan Osman Can’ın elindeki halkayı fırlatması üzerine sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’dan sert tepki geldi. Survivor 2023’te final için geri sayım devam ederken yaşanan bir olay daha sinirlerin gerilmesine neden oldu.

MURAT CEYLAN’DAN YARIŞMACIYA SERT TEPKİ!

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından Survivor’da yine gerilim dozu bir hayli yükseldi. Önceki akşam ekrana gelen yeni bölümünde de yarışmacıların bir biri ile olan mücadeleleri gündem oldu.

Finale az bir süre kala üçüncü dokunulmazlık oyunu ekranlara geldi. Oyun sonunda yapılan ada konseyi ile beraber üçüncü eleme adayı da belli olacak. Son bölümde halka oyunu sonrasında yaşanan gergin anlar ise dikkat çekti. Osman Can2ın eline aldığı halkayı paravana fırlatmasının ardından halka paramparça oldu. Sunucu Murat Ceylan ise bu hareket sonrasında adeta ateş püskürdü.

SURVİVOR’DA ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI BELLİ OLUYOR!

Heyecan dozu giderek yükselen Survivor’da yeni bölüm heyecanı ekrana gelmeye devam ediyor. Haftanın ilk iki eleme adayının belli olmasının ardından üçüncü eleme adayının kim olacağı da merak ediliyor. Barış ve Ertuğ haftanın ilk iki eleme adayı olmuştu.

Survivor’ın son bölümünde Osman Can’ın elindeki halkayı fırlatmasının ardından Murat Ceylan sert tepki vermişti. Ada konseyinde ise Acun Ilıcalı’dan da konuya ilişkin tepki gecikmedi.

ADA KONSEYİNDE GERİLİM DOLU ANLAR!

Acun Ilıcalı’nın ada konseyine gelmesinin ardından Osman Can olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir süredir yaptığı hareketlerin mantığı zorlamaya başladığını ifade eden Acun Ilıcalı, yaşanan bu olay sonrasında yarışmacı Osman Can’a tepkisini dile getirdi. Şampiyonluğa az bir süre kala sinirleri iyice yıpranan yarışmacıların gerginliğe neden olması ise dikkat çekiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER