B sınıfı ehliyetle sürülebilecek 125 cc motosiklet modelleri ve fiyatları

B sınıfı ehliyetle sürülebilecek 125 cc motosiklet modelleri ve fiyatları
GİRİŞ

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazetede yayınlanan yeni kararla B sınıfı ehliyeti olanlar 135 cc’ye kadar olan motosikletleri sürmek için ek bir ehliyete ihtiyaç duymayacak. Bu karar sonrası motosikletler araştırılmaya başlandı.

Türkiye’de 125 cc motosikletler için yeni bir dönem başladı. Artık araba ehliyeti olanlar da bu motosikletleri kullanabilecek. Bu sayede B ehliyetli sürücüler, motosikletin sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Peki hangi 125 cc motosiklet modeli size uygun? Sizin için seçtiğimiz bazı modeller ve fiyatları haberimizde.

ŞEHİR HAYATINA PRATİKLİK KATIN

Hızlı ve yoğun bir şehir hayatı yaşıyorsanız, motosiklet size pratik ve ekonomik bir ulaşım seçeneği sunabilir. Motosikletle trafikte daha rahat ilerleyebilir, park sorunu yaşamaz, yakıt tasarrufu yapabilirsiniz. Ayrıca motosiklet sürmek size özgürlük ve keyif de verebilir. Bu nedenle B ehliyetli sürücüler, motosiklet almaya ilgi gösteriyor.

SİZE UYGUN MODELİ SEÇİN

Motosiklet almak istiyorsanız, size uygun modeli seçmeniz önemli. 125 cc motosiklet modelleri arasında hem fiyat hem performans hem de görünüm açısından farklı seçenekler var. Sizin için 125 cc motosiklet modellerinden bazılarını listeledik. Bu modeller arasında hem uygun fiyatlı hem de yüksek kaliteli seçenekler bulabilirsiniz.

Regal Raptor Pilder (160.000 TL): 125 cc'lik bir motorun sadece şık görünebileceğini söylemek doğru değildir. Pilder, 125 cc olmasına rağmen estetik çekicilikten asla ödün vermeyen modellerden biridir. Bu motosiklet 11 beygir güç ve 9 NM tork üreten çift silindirli sıvı soğutmalı bir motora sahiptir. Ön frende iki disk, arka frende ise bir disk bulunmaktadır.

Honda CBF 125 (99.500 TL): Uygun fiyatlı bir motosiklet arayanlar için CBF 125 iyi bir seçenek. Fiyatı düşük olmasına rağmen performansı yüksek. 10.87 beygir gücü ve 10.9 NM tork ile sınıfının seçkin modellerinden biri. Tek silindirli ve hava soğutmalı motoru var.

RKS 125R (62.594 TL): Listedeki en ucuz model olan 125R, şehir içi kullanımlar ve kısa mesafeler için çok ideal. 9.52 beygir gücü, 8 NM tork ve hava soğutmalı tek silindir motoru ile ekonomik bir motosiklet. Ön ve arkada tek diskli fren sistemi var. Ancak ABS fren yok. Aksiyon ve görünümden çok pratiklik arayanlar için uygun bir model.

Yuki Funrider (129.630 TL): Uzun mesafeler için de uygun bir sürüş performansı sunan Funrider, sınıfının güçlü modellerinden biri. 14.75 beygir gücü, 14.50 NM tork, 6 vitesli şanzıman ve çift silindirli sıvı soğutma motoru ile güçlü bir motosiklet. 180 kg ağırlığı ve tek disk ABS olmayan fren sistemi ile acemi sürücülerin dikkatli olması gerekiyor. Güç ve güvenliği birleştiren bir motosiklet.

QJ SRK 125 R (139.000 TL): Yarış motoru görüntüsü isteyen sürücüler için ideal olan SRK 125 R, listemizin farklı modellerinden biri. Çok şık bir görünüşü olan bu model, tek silindirli ve sıvı soğutmaya sahip motoru, ABS fren sistemi ile sınıfındaki en donanımlı modellerden biridir.

Brixton Crossfire 125 (159.900 TL): Türkiye pazarının yeni markalarından Brixton, değişik tarz modelleri ile sürücülere çok farklı bir deneyim sunuyor. 13.41 beygir gücü, 11 NM tork gücü ve tek silindirli sıvı soğutmalı motoru ile estetik görüntüsünü daha da heybetlendiriyor.

Brixton Cromwell 125 (118.900 TL): Brixton’un bu modeli, 11 beygir gücüne sahip ve 9.7 NM tork gücünde. Tek silindire ve hava soğutma sistemine sahip olan motoru ile uzak mesafeler için çok uygun olmasa da şehir içinde sürücüler için ideal olacaktır.

KAYNAK: UŞAK HABER