Antrenör olmak isteyen Uşaklılar o tarihe dikkat! Sadece 10 gün kaldı

Antrenör olmak isteyen Uşaklılar o tarihe dikkat! Sadece 10 gün kaldı
GİRİŞ

Antrenör olmak isteyen Uşaklılar için haber Türkiye Futbol Federasyonu’ndan geldi. Antrenör başvurularını almaya başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu, tarihi duyurdu.

Futbol liglerinin düzenlenmesinden antrenörlerin yetkilendirilmesine kadar birçok aşamada yetkili kuruluş olan Türkiye Futbol Federasyonu, yeni bir açıklama gerçekleştirdi. Uşak'ta antrenör olmak isteyenlere seslenen Türkiye Futbol Federasyonu, antrenör eğitim programı başvurularını açtığını ilan etti.

Antrenör eğitim programına katılmak isteyen Uşaklılara ilişkin bir açıklama gerçekleştiren Türkiye Futbol Federasyonu, antrenör eğitim programlarına katılmak isteyen aday antrenörler için başvuru sürecinin ayrıntılarını paylaştı. Türkiye Futbol Federasyonu, antrenör eğitim programı başvurusu adresine ilişkin de bilgi verdi. Peki Türkiye Futbol Federasyonu antrenör eğitim programına nasıl başvuru yapılır?

UŞAKLILARDAN ANTRENÖRLÜK BAŞVURULARI ALINMAYA BAŞLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sayfası üzerinden yeni bir duyuru yayınlandı. Aday antrenörlere seslenen Türkiye Futbol Federasyonu, Uşak da dahil olmak üzere tüm Türkiye’den antrenör eğitim programı başvurularını almaya başladığını bildirdi. Resmi web sitesinden başvuruları almaya başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu, son başvuru tarihi ve saatini de bildirdi.

Son başvuru tarihi ve saatini belirlemiş olan Türkiye Futbol Federasyonu, aday antrenörlerin resmi internet sitesi üzerinden 16 Aralık 2023 saat 17.00’a kadar yapılacak olan başvurularını dikkate alacağını belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan eğitim programı kapsamında verilecek olan eğitimlere ilişkin de açıklama geldi.

UEFA VE TFF’DEN HER PROGRAMA BAŞVURU YAPILAMAYACAK

Antrenörlükler için başvuruları almaya başlamış olan Türkiye Futbol Federasyonu, başvuruları almayacağı programlara ilişkin de ayrıntı verdi. Türkiye Futbol Federasyonu, bu konuya ilişkin şu bilgilendirmeyi yaptı:

“UEFA C Antrenör Eğitim Programı ile UEFA Kaleci B Eğitim Programı'nı eğitimlerine dahil etmek için UEFA ile iş birliğinde yaptığı çalışmalar devam ettiğinden bu programlar ile TFF Grassroots C, TFF Kaleci A ve TFF Kaleci B programları için şu aşamada başvuru alınmayacak. Bu eğitimlere dair başvuru ve TFF Grassroots C'den UEFA C'ye geçişe dair süreçler ayrıca duyurulacak.”

KAYNAK: UŞAK HABER