EURO 2024 eleme heyecanı devam ediyor! Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?

EURO 2024 eleme heyecanı devam ediyor! Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?
GİRİŞ

Türkiye yeniden tarih yazmak için EURO 2024 elemeleri mücadelesine başladı. D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile mücadele edecek. Peki, Türkiye – Hırvatistan maçı ne zaman?

EURO 2024 eleme heyecanı devam ediyor! Türkiye - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda? - Türkiye A Mili Futbol Takımı, EURO 2024 mücadelelerine başarılı şekilde başladı. D Grubu İkinci maçında Hırvatistan ile mücadele etmeye hazırlanan A Milli Futbol Takımı, D Grubu ilk maçında Ermenistan’ı deplasmanda 2 – 1 mağlup etmeyi başarmıştı.

İkide iki yapmak isteyen Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa’nın başarılı takımlarından Hırvatistan’ı da yenerek grupta büyük bir avantaj elde etmeyi hedefliyor. Heyecan dolu karşılaşmanın merak edilen tüm detayları da belli oldu.

TÜRKİYE – HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

EURO 2024 D Grubu mücadelesinde kırmızı beyazlı ekibimiz kritik maçına çıkıyor. İlk maçta Ermenistan’ı deplasmanda 2 – 1 yenerek grupta avantaj sağlayan A Milli Futbol Takımı, bu kez kendi evinde Hırvatistan’ı ağırlayacak. 28 Mart 2023 Salı akşamı oynanacak karşılaşmada milli takım ikide iki yapmak istiyor. Türkiye Ermenistan’ı 2 - 1 mağlup ederken, Hırvatistan ise Galler ile 1 – 1 berabere kalmıştı. İkinci maçlarda ise skorlar merak ediliyor.

TÜRKİYE – HIRVATİSTAN MAÇI HANGİ KANALDA?

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında grubun en heyecanlı mücadelesine sahne olması beklenen Türkiye ve Hırvatistan mücadele edecek. Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara taşınacak. Gruba iyi başlayan Türkiye’nin Hırvatistan’ı da yenerek grupta iyi bir puan elde etmesi hedefleniyor. Ermenistan’ı yenerek 3 puanın sahibi olan Türkiye, Hırvatistan’ı da yenerek ikide iki yapmak istiyor.

TÜRKİYE – HIRVATİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarından 28 Mart Salı günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’ndan canlı olarak ekrana gelecek Türkiye – Hırvatistan maçı saat 21.45’te yayınlanacak. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Hırvatistan’ı ağırlayacak A Milli Futbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. 21.45’te başlayacak maçı İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek. Fredrik Klyver ve Niklas Nyberg ise yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçın dördüncü hakemi ise Granit Maqedonci oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER