İlkler Şehri Uşak Ankara deplasmanına gidiyor

İlkler Şehri Uşak Ankara deplasmanına gidiyor
GİRİŞ

Türkiye Basketbol 2.Ligi'nde 10.Haftasında Uşak temsilcisi İlkler Şehri Uşak Ankara deplasmanında Net Değerleme Mavi Birlikte’nin konuğu olacak.

İlkler Şehri Uşak, ligde önemli bir deplasmana gidiyor. Ankara’da Net Değerleme Mavi Birlikte ile karşılaşacak olan takım için tek hedef galibiyet.

Uşak temsilcisi rakibini yenerse ligde üst sıralara çıkabilecek. Bu durum Net Değerleme Mavi Birlikte için de geçerli. İki takım arasında 2 puan fark olduğu için Ankara’da büyük bir heyecan basketbol severleri bekliyor. İşte maç ile alakalı tüm bilgiler.

MAÇ NE ZAMAN?

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde 10. hafta heyecanı devam ediyor. 28 Ocak 2024 Pazar günü saat 19:00’da Ankara Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Net Değerleme Mavi Birlikte ile İlkler Şehri Uşak arasındaki mücadele, üst sıralar için büyük önem taşıyor.

LİGDEKİ DURUMLARI NASIL?

İlkler Şehri Uşak ligde 9 maç oynadı 4 galibiyet 5 mağlubiyet aldı ve şu anda 13 puanla 5. sırada. İlkler Şehri Uşak son maçında, Yalova Acarspor hükmen 20 – 0 yenmişti.

Net Değerleme Mavi Birlikte ise 9 maç oynadı 6 galibiyet 3 mağlubiyet aldı ve şu anda 15 puanla 3. sırada. Takım son olarak Ege Üniversitesi Daçka’ya 77 – 63 mağlup olmuştu.

İki takım arasında oynanacak olan maç, hem puan cetvelindeki yerlerini korumak hem de rakiplerine fark atmak için büyük bir fırsat sunuyor.

KAYNAK: UŞAK HABER