İlkler Şehri Uşak lider karşısında fazla dayanamadı

İlkler Şehri Uşak lider karşısında fazla dayanamadı
GİRİŞ

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Ege Üniversitesi Daçka, evinde ağırladığı İlkler Şehri Uşak Basketbol’u 83-74 mağlup etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Uşak temsilcisi İlkler Şehri Uşak lider Ege Üniversitesi Daçka karşısında eli boş döndü.

Ligin zirvesinde olan Ege Üniversitesi, evinde almış olduğu bu galibiyetle puanını 21’e çıkararak liderliğini devam ettirdi. İlkler Şehri Uşak ise 16 puanda kalarak beşinci sırada yer aldı.

MAÇTAN DETAYLAR

Ege Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada, ilk çeyreği ev sahibi ekip 17 - 15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Ege Üniversitesi, soyunma odasına 35 - 34 önde girdi. Üçüncü çeyrekte farkı açan Ege Üniversitesi, son çeyreğe 62 - 53 önde girmeyi başardı. Son çeyrekte de rakibine şans tanımayan Ege Üniversitesi, maçı 83 - 74 kazanarak sahadan galip ayrıldı.

TAKIMLARIN DURUMU

Ege Üniversitesi Daçka, bu sezon oynamış olduğu 12 maçın 9’unu kazanarak ligin en başarılı takımı olmaya devam ediyor. Takım, 21 puan ile zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. İlkler Şehri Uşak Basketbol ise 12 maçta 4 galibiyet, 8 mağlubiyet aldı. Takım, 16 puanla beşinci sırada kaldı.

İlkler Şehri Uşak Basketbol, bir sonraki maçında deplasmanda Sertaş Basketbol Kulübü ile karşılaşacak. Bu maç, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü oynanacak.

KAYNAK: UŞAK HABER