Isparta 32, Uşakspor’u konuk ediyor

Isparta 32, Uşakspor’u konuk ediyor
GİRİŞ

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta heyecan devam ediyor. Grubun 5. sırasında yer alan Isparta 32, son sırada bulunan Uşakspor’u ağırlıyor.

Isparta 32, 25 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Takım 43 puanla lider Amedspor’un 10 puan gerisinde. Isparta 32, ligde şu anda 5. Sırada yer alıyor.

Uşakspor ise 25 maçta sadece 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 22 mağlubiyet elde etti. Takım 5 puanla grubun son sırasında kaldı. Uşakspor uzun bir süredir galibiyet yüzü görmedi ve bol gol yediği karşılaşmalardan eli boş ayrıldı.

MAÇ NE ZAMAN OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta 32 ile Uşakspor 25 Şubat Pazar saat 14.00’te karşılaşacak. Uşakspor için artık galibiyetten başka bir çare yok.

Isparta 32 ise üst gruptan kopmamak ve liderle arasındaki farkın açılmaması için Uşakspor’u yenmek istiyor. Uşakspor’un deplasmanda bir galibiyet sürprizi yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

HAZIRLIK MAÇINDA SİVASLI BELEDİYESPOR İLE KARŞILAŞACAKLAR

Uşakspor, 2. Lig Kırmızı Gruptaki maçından önce hazırlık maçı yapacak. Takım Sivaslı Belediyespor ile karşılaşacak. Maç 23 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda oynanacak.

Uşakspor, hazırlık maçında rakibini yenerek Isparta 32 maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Çünkü 2. Lig Kırmızı Grupta çok zorlu bir mücadele onları bekliyor.

KAYNAK: UŞAK HABER