NBA’de En Çok All Star Olan 6 Oyuncu

NBA’de En Çok All Star Olan 6 Oyuncu
GİRİŞ

NBA All star listesinde yer alan pek çok oyuncu ismi mevcuttur. NBA’de en çok all star olan oyuncuları listesinin başında ise herkes tarafından tanınmış belirli isimler mevcuttur.

Kareem Abdul-Jabbar Kimdir?

Kareem Abdul Jabbar, NBA All star olan oyuncuların listesinde 1. Sırada yer alan eski NBA oyuncusudur. Toplamda 19 kez All star seçilmiş olan Kareem Abdul Jabbar, 1970-1977 ve 1979-1989 sezonlarında oynamış olduğu maçlar ile All star seçilerek listenin en başında yerini almıştır.

Kobe Bryant Kimdir?

NBA all star listesinin ikinci sırasında yer alan isim ise Kobe Bryant’tır. Los Angeles Lakers forması giyerek toplamda 18 kez NBA ALL star seçilmiştir. 1998 ile 2000-2016 yılları arasında almış olduğu All star ünvanının yanında da 2020 Hall of Fame adayı olarak gösterilmiştir.

LeBron James Kimdir?

2019-2020 sezonunda aktif olarak NBA takımlarında oynamış olan LeBron James, toplamda seçilmiş olduğu 16 All star maçı ile NBA’de en çok all star olan oyuncuları listesinin 3. Sırasında yer alır. NBA tarihinin en önemli basketbolcuları arasında yer alan LeBron James, 15 yılda oynamış olduğu maçlar ile bu listede yerini almıştır.

Tim Duncan Kimdir?

Uzun forvet oyuncusu olarak tanınan Tim Duncan, NBA tarihinin üst üste 13 sezon NBA En İyi Savunma Takımı ve NBA En İyi Beş Oyuncusuna seçilmeyi başaran tarihteki tek oyuncu olarak da bilinir. Oynamış olduğu birçok NBA maçında kazandığı zaferlerin 15’inde All star seçilmeyi başarmıştır. Toplamda 3 farklı sezonda oynadığı maçlarla beraber bu zaferi elde eden Tim Duncan, NBA takımlarının başarılı basketbol oyuncuları arasında kendini hep hatırlatan bir isimdir.

Kevin Garnett Kimdir?

Eski NBA oyuncusu olan Kevin Garnett, 1997-1998; 2000-2011; 2013 olmak üzere oynamış olduğu 3 sezonda toplamda 15 kez All star oyuncusu seçilerek yerini Tim Duncan ve Shaquille O'Neal paylaşan bir isimdir. Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, Brooklyn Nets ve Minnesota Timberwolves takımlarında oynayarak kazanmış olduğu başarılar sayesinde ismini NBA All star listesinin 5. sırasına yazdırmıştır.

Michael Jordan Kimdir?

Eski profesyonel basketbol oyuncusu olan Michael Jordan, 14 kez all star oyuncusu seçilerek ismini NBA’de en çok all star olan oyuncuları arasına yazdırmayı başarmış bir isimdir. NBA tarafından tüm zamanların en iyi basketbolcusu olarak seçilmiş, dönemi ile beraber hala en iyi basketbol oyuncuları arasında yer almaktadır.

KAYNAK: UŞAK HABER