Uşak 64 Belediye Gençlikspor güçlü rakibinden 1 puan aldı

Uşak 64 Belediye Gençlikspor güçlü rakibinden 1 puan aldı
GİRİŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi B grubunda Uşak 64 Belediye Gençlikspor ile Antalya Deniz Kadın Spor karşı karşıya geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi B Grubu takımlarından Uşak 64 Belediye Gençlikspor, yedinci hafta mücadelesinde kendi sahasında Antalya Deniz Kadın Spor'u konuk etti.

Güzel bir çekişmeye sahne olan maçın sonucunda takımlar birer puan alarak sahadan ayrıldı. İşte Uşak 64 Belediyespor ile Antalya Deniz Kadın Spor karşılaşmasının detayları.

BOL GOLLÜ MAÇTA 3 PUANI ALAN ÇIKMADI

Uşak64 Belediyespor FK evinde oynadığı maçta 3 gol attı. Buna karşılık Antalya Deniz Kadın SK’dan da 3 gol yedi.

İzleyicilere büyük heyecan yaşatan maçtan başka gol sesi çıkmayınca 7. hafta mücadelesi 3-3 berabere bitti ve takımlar 1’er puan aldı.

UŞAK 64 BELEDİYE GENÇLİKSPOR’UN LİGDEKİ DURUMU

Uşak 64 Belediye Gençlikspor’un da içinde olduğu Kadınlar 2. Ligi B grubu puanlarına bakıldığında, Uşak temsilcisinin aldığı beraberlikle 5 puanla 5. Sıradaki yerini koruduğu görülüyor. Takım bu maçı kazansaydı 4. sıraya yükselebilecekti.

Uşak 64 Belediye Gençlikspor oynamış olduğu 5 maçtan 1 galibiyet 2 de beraberlikle ayrıldı. 7 takımdan oluşan B grubunda Uşak 64 Belediye Gençlikspor şu an için 5. sırada.

8. HAFTA GENÇ ÜLKÜM SPOR’LA KARŞILAŞACAK

Uşak 64 Belediyespor 8. hafta mücadelesinde 27 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 12.00’de Genç Ülküm Spor ile kendi evinde mücadele edecek. Maç Uşak merkezde Huzurkent Altyapı Tesislerinden oynanacak. Genç Ülküm Spor 8 puanla ligde 4. sırada.

Uşak 64 Belediyespor bu maçtan galip ayrılarak ligde üst sıralara tırmanmak ve iddialı bir konuma gelmek istiyor.

KAYNAK: UŞAK HABER