Uşak’ın gururu Ali Peker, Gülle Atma şampiyonu oldu

Uşak’ın gururu Ali Peker, Gülle Atma şampiyonu oldu
GİRİŞ

Mersin’de gerçekleşen Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda Uşak’lı milli atlet Ali Peker, büyük gülle atma dalında Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası, farklı branşlarda yarışan pek çok sporcuyu bir araya getirdi. Şampiyonluk kupası için kıyasıya mücadele eden atletler, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Şampiyonanın en özel anlarından biri de Uşaklı Milli atlet Ali Peker’in final karşılaşmasıydı. Uşaklı sporcu bu karşılaşmadan da alnının akı ile çıktı ve Türkiye şampiyonu oldu. Peker’i ilk tebrik eden Vali Ergün oldu.

ŞAMPİYONADA REKABET KIYASIYA

Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda Büyük gülle atma kategorisinde yarışan Uşak’lı Ali Peker, rakiplerini geride bırakarak birinci sırayı aldı. Peker, elde ettiği skor ile Türkiye şampiyonu unvanını kazandı ve altın madalyaya ulaştı. Peker, altın madalyanın sahibi olarak Uşak’ı gururlandırdı.

VALİ ERGÜN’DEN TEBRİK MESAJI

Uşak Valisi Turan Ergün, şampiyon olan milli sporcuyu kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Mersin’de organize ettiği Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası’nda Büyükler Gülle Atma kategorisinde “Türkiye Şampiyonu! olan Uşaklı milli sporcumuz Ali PEKER’i tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

Ali Peker, kariyerinde birçok başarı, kupa ve madalya elde etmiş bir atlet. Şampiyonada gösterdiği performansla Uşak’ın adını duyuran Peker, milli sporcumuz olarak gurur kaynağımız oldu.

KAYNAK: UŞAK HABER