Uşak'ın milli gururları Avrupa yolunda

Uşak'ın milli gururları Avrupa yolunda
GİRİŞ

Uşaklı sporcuların 9 – 11 Şubat tarihlerinde Tiflis’te düzenlenecek Avrupa Karate Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda Uşaklı 2 sporcu ve 1 antrenör yoğun çalışma dönemine girdi!

Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’nden iki sporcu ve Uşak Karate Özlem Spor Kulübü baş antrenörü Halit Dinçer Güngör Avrupa Şampiyonası için hazırlıklara başladı. 31 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen Ümit - Genç ve U21 Türkiye Şampiyonasında Süleyman Aydemir açık ara farkla Türkiye Şampiyonu olmuştu. Kariyerinde 2 Avrupa Şampiyonluğu, 1 Avrupa İkinciliği ve 1’de Dünya üçüncülüğü bulunan Süleyman Aydemir, 7 Kasım’da Milli Takım Seçmelerine katılmıştı.

Mlli sporcular Süleyman Aydemir, Sude Kaçar ve Milli Takım Teknik Kurulu Üyesi ve antrenör Halit Dinçer Güngör Avrupa yolunda yeniden hazırlıklarına başladı. İlk olarak İstanbul’da sonra da Erzurum hazırlıklara devam edecekler.

usakin-milli-gururlari-avrupa-yolunda-2.jpeg

UŞAKLI SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

Önemli başarıları ile dikkat çeken milli sporcu Süleyman Aydemir’in yanı sıra Sude Kaçar’da Balıkesir’de düzenlenen Milli Takım seçmelerini kazanarak Şubat ayında Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için Türkiye’yi temsil edecek

Eleme turlarında rakiplerine fark atarak Türkiye üçüncüsü olan ve adını duyuran Sude Kaçar, Gürcistan’da ülkemizi temsil edecek. Uşak’tan iki sporcunun yarışacak olması ise kentte büyük bir sevinç yarattı.

usakin-milli-gururlari-avrupa-yolunda-1.jpeg

AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

9 – 11 Şubat 2024 tarihlerinde Gürcistan’ın Tiflis kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklar devam ediyor. Milli Takım Antrenörümüz Halit Dinçer Güngör ve sporculardan Süleyman Aydemir ile Sude Kaçar yoğun bir çalışma temposu içine girdiler.

Gürcistan’da Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek sporcularımız için başarı dilekleri de yayınlandı. Birinci hazırlık kampını İstanbul’da gerçekleştirecek olan sporcularımız, ikinci hazırlık kampını Erzurum’da yapacak. Toplamda 2 ay sürecek kamp dönemi sonrasında şampiyonaya katılım sağlanacak.

KAYNAK: UŞAK HABER